GOLFBOX

Selle aasta Cross Country viimase raja lõpp oli 18 raja bunkris!

18. oktoobril mängisime aasta ühte oodatuimat võistlust - EGCC Cross Country, kus osales 34 võistkonda kokku 134 mängijaga. Alustasime päikesetõusul ning viimased lõpetasid peale päikeseloojangut, kokku oli 6h starte. Selle aasta võistlusraja olid disaininud meie enda klubi noored koosseisus Lill ja Ruut Kangust, Ken-Marten Soo, Rauno Pikk ja Isabel Sirel. Rada oli väga nauditav ning oli kergemaid kui ka päris keerulisi radu, kus ka kõige parematel mängijatel oli suuri väljakutseid. Suurimad tänud meie juunioritele väärika raja ettevalmistuse eest!

Kõige edukamalt läbis väljaku arvestades enda mängutaset meie klubi seeniorite võistkond koosseisus Toomas Kull, Väino Valts, Ülo Polli ning Vallo Välb. Nad mängisid brutotulemuses päeva teiseks parima tulemuse 49 lööki (raja par oli 62) ning võttes maha nende mängu HCP 6, siis said võidutulemuseks kokku 43 netolööki! Meie võidumeeskonna juures on tähelepanuväärne üks number veel - vanim mängija oli 72 aastane ning lisaks keskmisele HCP'le võib vaadata ka keskmist vanust, mis võistkonnal oli 63,75 aastat! Suurepärane eeskuju mitte ainult golfimängijate hulgas vaid kogu riigis - püsige aktiivsed, mängige golfi ja lisaks tervisele võib veel ka võita tänu kogemustele ja tarkusele!

Teisest kuni neljanda kohani oli netotulemustes sama löökide arv 44 ehk ühe löögi võrra rohkem kui võidumeeskonnal. Vastavalt juhendile, kus kõrgema koha sai võistkond, kes tegi rohkem birdie'si või paremaid (nt albatross või eagle), said teise koha päeva parima brutotulemuse 46 mänginud võistkond kooseisus Tõnis Segerkrantz, Taavi Truusa, Raido Raamat ja Kristjan Kaleviste. Kolmanda koha said mängu jooksul ühe par'i ja ülejäänud birdie'd teinud võistkond koosseisus Liisi Lehtmäe, Annika Sutt, Paavo Põld ja Priit Põldoja.

Ilmateade oli palju hullem kui reaalsus - saime ka vihma, kuid üldiselt oli mõnus tuulevaikne sügisilm, kus aeg-ajalt ka pilve vahelt piilus päike. Oli erakordselt ilus sügisene pühapäev ja täname kõiki mängijaid, kes leidsid aega selle Estonian Golf & Country Club'is veeta!

Vabandame ühtlasi ka Zoom'i vahendusel autasusustamisele kogunenud mängijate ees, kus ekslikult teatasime vale võistkonna võitjana - arvutasime esmaspäeval üle kõikide mängu HCP'd vastavalt juhendile ning 20. oktoobri seisuga on tulemused nüüd lõpuks lõplikud. Hea on see, et kõik, kelle välja kuulutasime, said ikka auhinnad ning need, kes tõusid auhinnalistele kohtadele, said ka ettenähtud auhinnad! Loodetavasti jääb päevast siiki meelde eelkõige positiivsed emotsioonid, mida Cross Country meile pakkus.

EGCC Cross Country oli meie hooaja viimane ametlik võistlus. Väljakud on veel avatud ning tulge nautige ilusat sügist kuni loodus lubab. Näeme juba järgmistel võistlustel, mis võivad tekkida veel kalendrisse ka enne aasta lõppu, kui kuiv ja soe jätkub. 

EGCC Cross Country 2020 TULEMUSED

Kõik uudised ...

GOLFBOX