GOLFBOX

2021 aasta klubi löögimängu MV'sed peetakse kahel järjestikusel päeval 7-8. augustil 36 rajalise löögimängu võistlusena Sea Course'il. Klubi meistrid selgitakse nii eliitklassis meestel ja naistele kui mid-amatöörides, juuniorites, seeniorites ja veteranides. Registreerida on võimalik kuni neljapäevani. 

Sarnaselt eelmisele aastale mängivad mehed ja mid-amatöörid samadelt tiidelt valgetelt ehk 6200m pikkust väljakut. Naised ja mid-amatööride naiste klass mängib sinistelt tiidelt 5300m pikkust väljakut. Seeniorid klubitiidelt kollastelt ja punastelt (5100m) nii naistes kui meestes ning veteranid mehed sinistelt tiidelt ja naised punastelt. 

Kahepäevase võistluse osavõtutasu on 69€ (Sea Course'i mänguõigusega), mis sisaldab rangepalle, laupäeval peale võistlust päevapraadi ning pühapäeval rikkalikku pidulikku buffeed. Lisaks saab kehakinnitust ka mõlemal päeval rajakohvikust. Laupäeval stardime 1selt tiilt startidega alates kella 8st, pühapäevased stardid otsustab võistluskomitee laupäeval olenevalt võistlejate hulgast. Võistlusgrupid stardivad nii palju kui kaasvõistlejatega lähestikku. Võistluskomitee otsusega ei ole golfiautode kasutamine MV'stel lubatud, erand arstitõendiga luba vanusegrupile 65+

Registreerimine selle aasta klubi meistrivõistlustele on avatud neljapäeva lõunani, kirja saab ennast panna võistlusele siit lingilt Golfboxis.

TUTVU JUHENDIGA

Arvestades 29.juulil Vabariigi valitsuse otsust tuleb olla valmis võistlusel tõendama enda tervena olemist. Kokkuleppe kohaselt on alates 9. augustist siseruumides toimuvatel üritustel ja tegevustes lubatud kuni 50 ning õues kuni 100 osalejat. Piirarvudest rohkem osalejaid võib üritustel ja tegevustes olla edaspidi vaid siis, kui on tagatud külastajate nakkusohutus ja selle kontroll. See tähendab, et üritustel ja tegevustes saavad osaleda üksnes vaktsineerimiskuuri läbinud, COVID-19 haiguse läbi põdenud või negatiivse testitulemusega inimesed.

Olge valmis võistlustel osalemisel Caddiemasteris või esimesel tiil näitama vaktsiineerimistõendit. Vaktsineerimata mängijad võistlustel ja mängujärgsetel kogunemistel/autasustamistel osaleda ei saa.  

Kõik uudised ...

GOLFBOX