GOLFBOX

NB! Võistlus jääb ära.

Pühapäeval, 9. juulil kell 14 leiab Sea Course'il aset võistlussarja EGCC Family & Friends Tour teine etapp. Ootame osalema igas vanuses golfareid, kes saavad kaheliikmelistes tiimides Shamble'i formaadis ja HCP-löögimängus mõõtu võtta. Registreerimise tähtaeg on 7. juulil kell 12.

Ühe võistkonna võivad moodustada pereliikmed, sõbrad, sugulased või muus toredas suhtes golfimängijad, kuid vähemalt üks liige peab olema täisealine. Võistlejal, kelle HCPI on kõrgem kui 36, arvestatakse maksimaalset HCP-d 36. Etapid HCP-arvestusse ei lähe.

Kokku käib arvestus kahes võistlusklassis:

  • 18 rada, kaheliikmelised võistkonnad
  • 9 rada, kaheliikmelised võistkonnad

TIID

Sea Course, 18 rada:

  • Klubitiid (5700 m): mehed
  • Esitiid (5100 m): naised ja U15

Stone Course, 18 rada:

  • Klubitiid (5500 m): mehed
  • Esitiid (5000 m): naised ja U15

SHAMBLE
Teisel etapil mängitakse Shamble'it, kus sarnaselt Scramble'iga teevad mõlemad võistkonna liikmed avalöögi. Valitakse parim pall ja märgistatakse selle asukoht. Esimesena lööb parima palli löönud võistleja. Seejärel asetab teine võistleja palli märgistatud kohta ja sooritab oma löögi. Kuid edaspidi mängivad liikmed individuaalselt oma palli löögimänguna raja lõpuni. Igal rajal läheb arvesse üks parim individuaalne HCP-löögimängu tulemus meeskonna kohta. Meeskonna HCP arvutamine: 40% mängijate HCPI summast.

REGISTREERIMINE JA OSAVÕTUTASU
Registreerimine toimub GolfBoxis ja on avatud võistkondade kaupa. Registreerimine lõppeb kaks päeva enne etapi toimumist ja stardijärjestus avaldatakse päev enne etapi toimumist.

Loe võistluse juhendit ja pane end teisele etapile kirja: GolfBox

Kõik uudised ...

GOLFBOX