GOLFBOX

Lihavõttepühade ajal ehk reedest pühapäevani saab golfi mängida vaid selleks pikaks nädalavahetuseks loodud suvegriinidega väljakul. Ülestõusmisväljak algab Stone Course'i 1–9 rajaga ja jätkub Sea Course'il radadel 10–18.

Chronogolfis broneerides näitabki reedest pühapäevani ainult uut väljakut. Broneerida saab esimeselt tiilt. Kes soovib golfata vaid üheksa rada, siis neile on mängimiseks avatud Stone Course'i rajad, mida saab soovi korral ka golfiautoga mängida. Sea Course'i radadel veel golfiautoga ringi vurada ei saa.

Neile, kes on ostnud 2022. hooajaks Stone Course'i ja/või Sea Course'i mänguõiguse, on Ülestõusmisväljakul mängimine lisakuluta. 18 raja green fee on 69 €, EGCC liikmele ja tema külalisele 39 €. 9 raja green fee on 39 €, EGCC liikmele ja tema külalisele 25 €. EGCC aktsionäriga saab soodsamalt mängida kuni kolm külalist, EGCC liige, kellel aktsia veel puudub, saab kaasa võtta ühe soodushinnaga külalise.

Caddiemaster on avatud reedest pühapäevani kella 9–17, klubihoones on sel hooajal esimest korda lahti ka pro shop, riietus- ja duširuumid ning saunad. Restoran on avatud kella 11–21 (köök kella 20.30).

Broneeri tiiaeg Chronogolfis

EGCC selle hooaja mänguõigustele 
kehtib soodushind kuni 15. aprillini.

Vaata mänguõigusi

Kõik uudised ...

GOLFBOX