GOLFBOX

Kapteni võistluse löögimängu parimad Anneli Esken 79 löögiga ning Rauno Pikk 73 löögiga

EGCC kapten Rain Uusküla esimene Captain Challenge peeti 16. juulil juba meile harjunud palavuses - õnneks oli mängus ka tuult, mida tulemusi vaadates ei usuks, aga andis vahepeal jahedust ning aitas täismajal finishisse jõuda. Päeva parimad olid Anneli Esken, kes naistest tegi 79 lööki ning Rauno Pikk, kes meeste klassis võitis löögimängus 73 löögiga. 

Kapteni võistlusel on lisaks parimate selgitamisel veel üks tore nüanss juures - iga võistlusklassi kaks parimat + üks kapteni valikul esindab klubi iga-aastasel matšil Niitväljaga. Sellel aastal peetakse võistlus 10. septembril EGCC's ning kõik, kelle koduklubi on EGCC ja olid kahe parema liikme hulgas, võivad juba 10. septembri endale kalendris ära broneerida nii päeval kui õhtul, kus kaotaja meeskonna kapten maksab kogu õhtuse restoraniarve!

Selle aastasel Captain Challenge'il olid uskumatult head tulemused, millest erakordseim oli punktimängus HCP 20-30 klassis Renee Kooli võidutulemus 56 punkti! Renee mängis oma elu esimesel võistlusel eelmisel aastal 58 punkti ja autasustamisel lubas klubi juht Hanno Kross, et kui ta elus ühe korra veel vähemalt 58 punkti mängib, siis teeb ta isiklikult välja EGCC hooaja mänguõiguse. Renee küll punnitas, aga võib öelda, et päeva lõpuks siiski ebaõnnestus - tuli ainult 56 punkti... :-) Renee tuli võistlusele HCP'ga 29,4 ning lahkus võistluselt HCP'ga 20,3! Hanno võib kergendanult nüüd hingata, kuna 58 punkti kogumine muutub järjest raskemaks, kuigi oleks olnud kihvt lugu tulevastele põlvedele rääkida, kui mänguõigus oleks Reneel võidetud. 

Renee Kooli punktimängu võitja 56 punktiga!

Martin Otsa tegi 44 punkti ja tuli teiseks. Igal-juhul mõlemale õnnitlused, olete EGCC kapteni võistkonnas, kes läheb Niitvälja kapteni Joel Rothbergi tiimi vastu võitlema septembris. Kolmas oli siin võistlusklassis 39 punktiga Tiit Villig. 

Naistest võitis HCP 18,6-36 klassi 44 punktiga Carmen Karjahärm, Anneli Kolk oli 39 punktiga teine ja Triinu Raig 37 punktiga kolmas. Siit klassis said ka automaatselt nii Carmen kui Triinu kapteni tiimi, Anneli viis teise koha Otepääle. 

Sattus kokku laudkond, kes kõik võitsid lauas võistluselt auhinnalisi kohti. Naiste punktimänguklassi võitja Carmen Karjahärm paremalt teine

Imelised tulemused oli ka meeste HCP 10-20 klassis, kus HCP löögimängus võttis võidu Andres Pukspuu -8, Tähve Lõpp oli -5 teine ja kolmanda koha sai Gert Tiivas -5. Kapteni tiimi said automaatselt Andres ja Tähve ning kolmandana tiimiliikme annab kapten teada esmaspäeval.

Andres Pukspuu võitis oma klassi tulemusega -8!

Meeste alla HCP 10 grupis võitis Jaanus Turba tulemusega -7. Jaanus ütles autasustamisel naljaga pooleks, et mõned päevad varem mängitud seeniorite võistlusel tundus talle, et mäng oli nii kehva, et kas enam golfi mängibki edasi... Õnneks päevad pole vennad, eriti golfis ning suurepärase tulemusega võit läks Reval golfiklubisse. EGCC kapteni tiimi kvalifitseerusid Jan Larsson, kes sai teise koha mängides -4 ning Sander Kukk, kes samuti mängis -4 ja sai kolmanda koha. 

HCP alla 10  mängijatest ületas ennast kõige rohkem Jaanus Turba, kes mängis -7!

Naistest võttis võidu päeva parima löögimängu tulemuse teinud Anneli Esken -5, Linda Kahro sai teise koha samuti -5 ning kolmanda koha teenis kapteni võistlusel naistest Apawan Chinlgek. Anneli ja Linda saavad samuti kalendrisse 10. septembri kirja panna koos õhtusöögiga. 

Sellel aastal oli ka tore eraldi arvestus erinevate klubide ja endiste kaptenite vahel, kes võistlusel osalesid. Selles arvestuses võitis seekord kapten Rain Uusküla ise 35 punktiga, EGCC endine kapten Urmas Isok sai samuti 35 punkti ja teise koha ning kolmas oli Niitvälja kapten Joel Rothberg 34 puntktiga. Seekord käi kaptenite vahelises duellis peale Rain!

Oli erakordselt tore reede nii väljakul kui väljaspool väljakut. EGCC esimese kapteni Toomas Abneri poolt algatatud traditsioon korraldada kapteni võistlusel ka viktoriin toimus samuti - loodetavasti said mängijad mõne fakti golfiajaloost juurde, samas enamuste vastustega tuli lihtsalt huupi panna ja oodata õnne. Näiteks küsimus, kumb võitis judos EMV'ste finaalis, kui ajaloos ühe korra on maadelnud koos Joel Rothberg ja Rain Uusküla? Vastus muide oli (Raini poolt kirjutatud), et "matši tulemus oli viik, aga Joel võitis kohtunike häältega!"

Aastal 2001 judo EMV finaalis oli Rain Uusküla kurvem kui Joel Rothberg. Loodetavasti saab Rain revanši võtta sellel aastal 10. septembril ja seekord golfis.
Suured tänud Joelile pildi eest!

Sportlik mõõduvõtt klubide ja kaptenite ning tiimiliikmetega jätkub - kohtume 10. septembril kaptenite finaalis EGCC Sea Course'il ning vaatame, kelle nimed seekord karika peale graveeritakse, mille traditsiooni alustasid ja kinkisid klubidele EGCC kapten Heinu Klaas ja Niitvälja kapten Erko Täht. 

Edu kõikidele tulevastel võistlustel!

EGCC Captan Challenge TULEMUSED

Kõik uudised ...

GOLFBOX