GOLFBOX

Meie klubi löögimängu parimad aastal 2021

Meie klubi korraldab igal aastal üheksa olulist klubivõistlust, mida kutsume Estonian Golf & Country Club’i major’iteks. Maailmas on golfis meestel neli suurturniiri: Masters, PGA Championship, U.S. Open ja The Open. Naiste major'id on Chevron Championship, U.S. Women’s Open, Women’s PGA Championshop, The Evian Championship ja Women’s British Open.

Meil siin Jõelähtme golfiklubis on meie majorid aprillis hooaja avavõistlusena peetav Links Masters, maikuus mängitav Anniversary Tournament, juunis 42-rajaline golfimaraton, juulis meie Captains Challenge ja klubi löögimängu meistrivõistlused, augustis rajamängu meistrivõistlused, septembris Trophy ja President Cup ning oktoobris Links Championship.

Võistluste põhiliseks ühiseks iseloomujooneks on individuaalsus ja löögimängu arvestus ehk selleks, et saada oma nimi ajaloolisele võistluse karikale, peab mängija lööma kõige vähem lööke kas siis naistest või meestest. Alati on võistlusel ka erinevaid kategooriaid või vanuseklasse, aga põhivõistlus käib just selle peale, kes läbib väljaku kõige vähemate löökide arvuga. Enamasti mängitakse meie suurturniirid ka väljaku täispikkuses. 

Järgnevatel kuudel täieneb meie kodulehekülje võistluste osa iga võistluse osas täpsema ajaloo ja tulemustega. Mängijaid, kellel on võimalus veel elus võita kõik EGCC major'id, on üksjagu. Mõni (või vähemalt üks) on selle triki juba ära teinud, kuid täpsemad detailid statistika osas avalikustame hooaja jooksul koos võistluste kutsetega.

Täna saab enda jaoks kalendrisse iga kuu ühe kulminatsiooni sportlikkus mõttes kirja panna, kus oleks tore õnnestuda.

10.04

EGCC LINKS MASTERS

JUHEND

27.05

EGCC ANNIVERSARY TOURNAMENT

JUHEND

22.06

EGCC GOLF MARATHON BY DA VINCI

JUHEND

15.07

EGCC CAPTAIN CHALLENGE

JUHEND

23-24.07

EGCC LÖÖGIMÄNGU MEISTRIVÕISTLUSED

JUHEND

26-28.08

EGCC RAJAMÄNGU MEISTRIVÕISTLUSED

JUHEND

04.09

EGCC TROPHY

JUHEND

18.09

EGCC PRESIDENT CUP

JUHEND

01-02.10

EGCC LINKS CHAMPIONSHIP

JUHEND

Hooaja avavõistlusele Links Masters saab juba ennast kirja panna, registreerida saab SIIN LINGIL.

Loodetavasti saame varsti alustada golfimänguga ning näeme hiljemalt juba 10. aprillil, kui Augustas mängitakse The Mastersit ja meie mängime EGCC-s Links Mastersit!

Kõik uudised ...

GOLFBOX