GOLFBOX

Nüüdsest on avatud ka meie range, kuid samuti piirangutega, mis vastavad eriolukorras kehtivatele reeglitele. Murutii on suletud, löögimatid on suurema vahega ning garanteeritud on üle 2m vahe harjutajatel. 

Aprillis eriolukorra ajal ei kehti meil pallikaardid - soetada saab 4€ harjutuspallide korvi, kus on 35 palli, klubiliikmele ja aktsionärile kehtib soodushind 2€. Kõik pallid pestakse hoolikalt enne pallimasinasse tagastamist üle, korvide juures on samuti desinfitseerimiseks vahendid. 

Rangepallide kasutamiseks saab soetada münte Golfikooli majast iga päev kella 10-18ni, kus on avatud ka meie golfipood Exit Golf. Samuti pakub golfipood varustuse fittimist hoides turvaliselt turvaliselt distantsi. Tasub enda olemasolevad kepid üle vaadata, et need vastaksid teie enda svingile ning tabamine oleks täpsem - praegu on selleks väga hea aeg, prodel on vaba aega rohkem kui varem, et konsulteerida vajadusel ka uue varustuse soetamisel, mis sobib individuaalselt just teile. 

Head harjutamist ja peame veel natuke vastu! Tavalisel aastal on meil avanenud harjutusväljakud aprilli keskel ja Sea Course aprilli kolmandal nädalal. Oleme sel aastal graafikust kõvasti ees ja saanud juba palju golfi nautida. Mõned nädalad veel ja loodetavasti saame juba neljakesi siis ka (ikka turvaliselt vahet hoides) golfi hakata mängima.

Edu ja tervist kõikidele!

Hanno Kross

PS. Foto tegin meeste Euroopa meistrivõistluste hommikul kella 4:30ne ajal, kui päikesetõusust "taevas põles". Greenkeeping juba toimetas sellel ajal ning kadestan neid alati, et saavad igal hommikul päikesetõusu nautida tööl olles. Nagu filmist "Metsik" peaosatäitja Cheryl'i ema ütles: "Iga päev on päikesetõus ja päikeseloojang. On vaid sinu otsus, kas sa tahad neid näha."  

Tiiajad algavad meil juba kella seitsmest hommikul...

Kõik uudised ...

GOLFBOX