GOLFBOX

Selle aasta Jõelähtme Golfiklubi karikavõistlused ehk EGCC Trophy mängitakse pühapäeval, 29. septembril Sea Course'il ühepäevase võistlusena meie Sea Course'il. Mängime HCP löögimängu nii tagatiidelt kui ka klubi- ja seeniorite tiidelt. Võistlusklassideks on meeste ja naiste üldklass, mid-amatöörid ja seeniorid. 

Tagatiidelt parima löögimängu tulemuse teinud nais- ja meesmängija nimi graveeritakse ajaloolisele EGCC Trophy karikale. Eelmisel aastal võitis meestest Henri Pikk 75 löögiga ja naistest Anneli Esken 85 löögiga. 

Sel korral stardime ühisstardist kell 13:30, maksimaalne osavõtjate arv on 100 mängijat. Võistlustasu on 89€ sisaldades nii green feed kui toitlustust enne ja pärast võistlust. Klubiliikmetele, kellel on individuaalne Sea Course'i mänguõigus, on osavõtuks soodushind 59€.

Soovitame oma nimi panna kirja juba täna - arvestades, et enam väga suuri ja olulisi võistlusi Eestis ei toimu peale septembri teist poolt, siis tõenäoliselt läheb võistlus täis pigem varakult. Tuletame meelde, et võistlusel saab kindlustada koha osavõtutasu ülekandmisel MTÜ VIP arvelduskontole EE737700771003381822. Golfboxi kaudu registreerimisel lähevad kõik mängijad esialgu ootelisti ning ootelistist tõstame mängijad osavõtjate hulka vastavalt ülekannete järjekorrale.

TUTVU JUHENDIGA

REGISTREERI SIIN

Registreerunud mängijate nimekiri

Kõik uudised ...

GOLFBOX