GOLFBOX

Teisipäeval, 21. mail toimus EGCC golfiklubis naisteürituste sarja "Ladies Night Out" avaetapp. Võistlussari toimub juba kolmandat hooaega ning sarja eesmärk on elavdada EGCC naiste omavahelist suhtlust, samuti julgustada naisi vabas ja sõbralikus atmosfääris võistlema. Tegi väga suurt rõõmu, et õhtusel üritusel osales seekord rekordiline arv naisi - 40. Ilmataat oli samuti naiste vastu väga helde, võistlustingimused olid suurepärased ja tervelt 12 naist püstitasid oma isiklikke rekordeid ja mängisid üle oma taseme.

Mängiti punktimängu Stone väljakul (9 rada) kahes klassis. Klassis HCP 0-35,9 saavutas parima tulemusega - 22 punkti esikoha Margarita Ross. Järgnevate võrdsete tulemuste puhul oli otsustavaks madalam hcp. Teise ja kolmanda koha 21 punktiga said vastavalt Annika Sutt ja Liisi Lehtmäe. Klassis 36-54 oli võidukas Liis Kokk, teise ja kolmanda koha punktid olid samuti võrdsed, 20 punktiga kohad vastavalt Marit Õispuu ja Hälen Naarits. 

Pikima avalöögi tegi Nelli Nilson, kõige lähemale lipule sai Maren Kuris tulemusega 5.70 m, kahe löögiga jõudis lähimale lipule Kristi Kruger tulemusega 44 cm. Õhtu jätkus Da Vinci golfirestoranis kerge õhtusöögi ja autasustamisega.

Täname esimese etapi toetajaid: Estravel, reisikaubad.ee, Haage vesi ja Corny.

Kõik tulemused nähtaval siin:
https://www.egcc.ee/et/voistlused/golfbox-kalender#/competition/1918252/results

Kohtumiseni juba järgmisel etapil 18. juunil!

Kõik uudised ...

GOLFBOX