GOLFBOX

3-4. oktoobril kulmineerub EGCC võistlushooaeg Stone Course'il mängitava Links Championship 36-rajalise võistlusega, kus HCP löögimängu võitja saadetakse detsembris peetavale MAXX Royal Cup finaali Belekisse ning makstakse kinni nii võistlusel osalemine kui 5* hotellis majutus ja toitlustus (Maxx Royal kinnitas 27.09, et võistlus toimub Türgis ja võtija on oodatud). EGCC Links Championship on ajalooga võistlus, mida alati mängime oktoobri alguses tugevas tuules ja enamasti vihmas. Sel aastal ennustab nädalavahetuseks ainult päikesepaistet ja 17' sooja... 

  • Põhigrupid võistlusel on ikka traditsioonilised ehk puhas löögimäng kahes grupis meeste ja naistel eraldi.
  • Mõlema grupi peale kokku arvestame ka HCP löögimängu, kus kolm parimat saavad auhinnad.
  • Auhinna ja võidukarikad saavad ka parim seenior ja mid-amatöör, kes lõid kõige vähem lööke olenemata sugutunnusest


Lisaks Türgi reisile on auhinnaks põhigruppide võitjatele Callaway golfikotid, jagatakse ka veel Itaalisse golfi ja spa voucher, nutikellad ja palju muud. 

Kõikidele registreerunutele, kellel EGCC mänguõigus puudub, pakume võimalust ka harjutusringile aktsionäri külalise hinnaga, mis on 20€ 9 raja mängimisel Stone Course'il ning 35€ 18 raja mängimisel.

Arvestades, et Stone Course'ile mahub mängima 1selt tiilt startides 36mängijat 4h jooksul, siis võistluse täitutes on mõlemal päeval stardid kella 8-10 ning kella 12:30-14:30 ja mängime 2x9 rada mõlemal päeval, kokku 36 rada.

TUTVU JUHENDIGA

REGISTREERI SIIN 

Vaata võistlejate nimekirja siit

Kõik uudised ...

GOLFBOX