GOLFBOX

Sel aastal on meid õnnistatud jälle ohtra lumega ning oleme saanud sisse ka 4,1km pikkuse klassikastiilis suusaraja. Alustada saab ilusti klubihoonest minnes alla Sea Course'i esimesele rajale, sealt edasi mööda teist ja kolmandat rada ning mere äärest 15ndat rada. Tagasi tulles läheb rada üles 13nda griini kõrvalt, keerab 6ndale ning läbi 8nda ja 9nda raja mäest üles tuleb klubihoone juurde tagasi. 

Kutsume sind esmakordselt ka EGCC suusavõistlusele, mille korraldame 16. veebruaril ning sellele eelnevale suusatreeningule.

Neile, kes suusatanud on vähe, neile on ideaalne võimalus tulla meie 4km rajale enda ja teiste klubikaaslastega mõõtu võtma. Kellele suusatamine on juba tuttav, nemad saavad päev enne Tartu Maratoni teha väikese testi oma tippvormi osas!

Selleks, et ennast meie 4,1km klassikarajal mõnusamalt tunda korraldame kahel järjestikusel laupäeval ka protunni, millest saavad osa võtta kõik huvilised. Osalemine maksab 10€, EGCC liikmele on soodushind 5€ ning alla 15 aastastele kõikidele tasuta.

Treeneriks on alates 1966. aastast suusatreeneri ametis olnud Rein Auväärt, kes muuhulgas on ka aastaid olnud Eesti suusakoondise peatreener. Pro tunnid toimuvad laupäeviti 2. ja 9. veebruaril EGCC's kell 11-13. 

Lisaks 4km rajale Sea Course'il teeme nädalavahetuseks sisse ka klubihoone juurde 1km raja Stone Course'i 9nda rajale. Seal saame treeneriga mugavalt suhelda ning lapsed saavad samuti algõpet omastada kergema vaevaga.

Loodetavasti laupäeval golfiväljakul näeme, seekord suuskadega!

 

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX