GOLFBOX

EGCC President Cup 2021 võitjad Anneli Esken ja Viljam Põdra 

Septembrikuu kolmandal pühapäeval mängitud EGCC President Cup'il oli kohal üle 110ne mängija, kes nautisid sügisest tuulist ilma Sea & Stone Course'il. Oma nime President Cup'i karikale sai kolmandat korda järjest naistest Anneli Esken 86 löögiga ning esmakordselt Viljam Põdra, kes mängis 77 lööki. 

Meestest järgnesid Viljam Põdrale 78 lööki mänginud Risto Ring ning kolmas oli 79 löögiga Jan Larsson. Eelmise aasta võitja Janar Toomesso jäi neljandaks samuti 79 löögiga (Jan'i HCP on Janari omast parem, seepärast ka võistlusprotokollis kõrgem koht).  Naistest järgnesid Anneli Eskenile löögimängus Kersti Klaas 91 löögiga ning Ave Epner 92 löögiga. Annabel Kadak lõi samuti 92 lööki ning jäi neljandaks HCP võrdluses.

HCP löögimängude parimad olid meestest kuni HCP'ga 15 Taivo Remmelgas, kes mängis koos Peeter Kruusvalliga kokku -4 lööki, parema HCP võrdluses võttis võidu Remmelgas. Kolmanda koha sai -3 Henrik Staf. 

Naistest HCP kuni 20 võitis -1 Kersti Klaas, samuti -1 mänginud Annabel Kadak saavutas teise koha. Dairy Rosenberg sai naiste HCP löögimängus kolmanda koha tulemusega +1.

Meeste klassis HCP'ga üle 15 mängiti punktimängu ning siin saavutas 43 punktiga võidu Mati Rand. Punkti võrra vähem mängisid Toomas Tali ja Mart Lee, kes said vastavalt teise ja kolmanda koha.  

Naised mängisid punktimängu klassis +20 HCP'ga ning siin olid kaks mängijat sama punktiarvuga 38 - võidu sai Kaidi Lunge ja teiseks jäi Eha Luite. Kristine Ross tuli kolmandaks mängides 33 punkti. 

Punktimängu mängisid Stone Course'il ka alustajad, kus ühendasime hooaja Rising Star võistluse ja President Cup'i. Rising Star on ainuke võistlus, kus on klubi andnud loa ilma HCP'ta tulla võistlema mängijatel, kes sel või eelmisel aastal on läbinud green cardi kursuse. Punktid on tihtipeale meeletud, sest areng on mängijatel samuti ülikiire. Eelmise aasta lõpus green cardi kursuse läbinud Silver Sillaots võitis Stone Course'il peetud punktimängu, teenides 18 rajalt punktimängus 63 punkti! Rego Kriisa jäi 50 punktiga teiseks ning Robin Pettai 49 punktiga kolmandaks. Tähelepanuväärne on fakt, et siin klassis, kui mängisid 37 punkti, siis said mängijad 11 koha...  Tere tulemast klubisse kõikidele, kes Rising Starist said hea kogemuse ning järgmisel aastal soovivad edasi võistelda - klubiliikmelisus ja HCP pidamine annab selleks aastal 2022 ja sealt edasi võimaluse. 

Erakordse tulemusega sai hakkama Tiit Järvekülg, kes võistluse sees lõi 10ndal rajal Hole-In-One'i! Tiit sai võistlusjärgselt ka kohe EGCC Hole-In-One sertifikaadi, mis kindlasti Tiidu kodus leiab auväärse koha. Tiit sai võistlusel 37 punktiga kokku seitsmenda koha. 

Tiit Järvekülg (vasakul) sai EGCC võistluste direktorilt Peep Tammemäe'le
Hole-In-One'i sertifikaadi

Kui eelmisel aastal peeti President Cup'i autasustamine Zoom keskkonnas, siis sel aastal saime enam-vähem normaalselt autasustamise pidada. Esimest korda võistluste ajaloos tegime nii, et kui võistlusgrupp oli lõpetanud, siis anti sellele võistlusgrupile autasud kätte, et esiteks ei peaks inimesed 4h ootama ning teiseks mitte koondada inimesi restorani suures koguses lähestikku. Vaatamata vaktsineerimiskohustusele, et pääseda võistlusele, on siiski ka vaktsineeritutel oht haigust edasi kanda ja teisi nakatada - võistlusgruppide kaupa autasustamine täitis kahte eesmärki ja loodetavasti mängijatele meeldis. 

President Cup oli meie viimane individuaalne võistlus Sea Course'il sel aastal. Oktoobri teisel nädalavahetusel mängime EGCC Links Mastersit, kus HCP löögimängu võitja saadame Türkki osalema tasuta MAXX Royal Cup'i finaalis koos teiste Euroopa väljakutelt endale koha võitnud mängijatega. 

Võistlushooaja Sea Course'il lõpetab 24. septembril meie HCP löögimängusarja finaal ning maailma ajaloo teine Estonian Rumble 26. septembril. 17. oktoobril mängime ülipopulaarset võistkondlikku formaati EGCC Cross Country, kus mängime just selleks päevaks eraldi disainitud radu.

EGCC PRESIDENT CUP TULEMUSED

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX