GOLFBOX

  

EGCC alustajatele mõeldud võistlussari Rising Star by My Snack 2021 I etapp mängiti pühapäeval 16. mail. Võistlusel osales  20 "noorgolfimängijat ", kelle hulgas oli nii värskeid green cardi omanikke kui vähe pikema mängukogemusega golfareid.

Stone Course'i 9 rada mängiti järjestikuste startidena punktimängu formaadis. Nii mehed kui naised mängisid punastelt tiidelt. Tõusvad tähed teenisid taaskord tähelepanuväärseid punktitulemusi. 

Naiste klassi esikoht läks 26 punktiga Carmen Karjahärmile, teiseks jäi Hannela Takker 22 punktiga ning auväärse kolmanda koha saavutas Reilika Mikk,kes alustas golfiga alles sel kevadel, 19 punktiga. Meeste klassi esimene koht läks 31 punktiga Michael Schjønning-Larsenile, teiseks jäi Henri Palmar  28 punktiga ja kolmas oli Kaido Petter - 23 punkti.

Võistlustulemustega saate tutvuda SIIN

Võistlusel hoidis juba traditsiooniliselt silma peal PRO Rein Auväärt kes abistas mängijaid ning jagas õpetussõnu ja nõuandeid. Võistlejad pidasid ilusasti võistlustempost kinni ja tulid rajalt kogemuse võrra rikkamatena tagasi.

Peale mänguringi jagati parimatest parimatele osalejatele sarja nimisponsori poolt pisikesed auhinnad.

Järgmine Rising Star by My Snack etapp peetakse juba 13. juunil - ootame kõiki osalenuid ja samuti uusi alustajaid võistlema!

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX