GOLFBOX

Alates 24. märtsist on Stone Course avatud suvegriinidega! Esmaspäeval ja teisipäeval 22. ja 23. märtsil on väljak avatud talvegriinidega. Pikem ilmateade ennustab ühtlaselt 5-6'c sooja, lumi on nädala keskpaigaks sulanud ja loodetavasti annab golf võimaluse kodukontoritest välja tulla ja enda immunsussüsteemi värskes õhus veelgi tugevdada!

Eestis kehtib sisuliselt eriolukord ning kohustuslik on 2+2 reegli järgmine. Ühel tiiajal saab olla maksimaalselt 2 mängijat - tiiajad on eriolukorras 6min vahedega ning kui broneerite 18 rada, siis teise 9 rada broneerib süsteem teile 1h ja 40min pärast. Palun hoidke kindlasti 1,5h mängutempot 9 raja peal olenemata, kas mängite üksi või kahekesi.

Kolmesed-neljased grupid on keelatud olenemata, kas ollakse sama leibkonna liikmed või mitte - see tuleneb eelkõige mängutempost ja tiiaegade vahest, saame nii garanteerida kõikidele, kes mängivad, mõnusa mängutempo ja piisavalt vabu aegu. Märtsis ei saa General Play ringe World Handicap System'i arvutuseks teha Eestis kuid soovitame neid mitte teha ka aprillis niikaua, kui kehtib 2+2 reegel - naudite mängu ise rohkem ja ei pea stressama lühikese puti või kaotatud palli pärast.   

Väljakul kehtivad eriolukorra reeglid, mis juba eelmisest kevadest on meile tuttavad - ärge andke terekätt või kallistage, kui koos ei ela, lippu ei tohi ära võtta võtta, golfiautod pole lubatud, rendikärusid ei ole (mängige enda käruga), hoidke minimaalselt 2m distantsi teistega. Ärge suhtuge nendesse reeglitesse üleolevalt ning arvake, et olete viirusele immuunsed, kui veel aasta jooksul haigeks pole jäänud - oleme hetkel kogu maailmas kõige kiirema viiruselevikuga nakatumisnäitajaga riik ning tõenäosus, et jääte haigeks, kui reeglitest kinni ei pea, on ülisuur. Hoiame üksteist ja võimalust, et golfi saab ka edaspidi turvaliselt mängida ka suurte piirangute ajal. 

Driving Range ja harjutusalad on samuti avatud alates kolmapäevast - saame laadida teie magnetribaga kaardi peale harjutuspalle suuremas koguses ja saate neid ise välja võtta masinast. Kui tavaliselt on meil 1000 rangepalli hind 100€, siis kuni 11. aprillini on eripakkumine, et saab soetada harjutuspalle 1000tk enda kontole -50% allahindlusega ehk 50€. Üks korv 35 palli maksab harjutamiseks 4€, mida saab Range-hoonest läbi "drive-in" akna soetada. 

Kindlasti tuleb mänguaeg broneerida Chrongolfis siin lingil  või kasutage Chronogolfi äppi, mis on veel mugavam viis vaadata, mis ajad on vabad ja endale ning sõbrale parim aeg valida. Kui broneerite 9 rada ja soovite minna teist 9 rada mängima, siis kontrollige järgi, kas vabu aegu on peale teie esimese ringi lõppu. Kui väljak on täis, siis kedagi kuhugi vahele ei lasta - pole ruumi ja see rikuks ära kõikide teiste järgmised stardiajad. Oluline on pidada kinni 1,5h mängutempost 9 raja peal, siis on kõik hästi. 

Stone Course green fee 18 raja hind on 69€ ja 9 rada 39€. Kuni 14. aprillini kehtib kõikidele, kellel puudub mänguõigus, online'is broneerides ja tiiaja eest tasudes täis green fee hinnast 30% allahindlus. Klubiliikme külaline saab nautida 18 rada hinnaga 39€ ja 9 rada 25€. 

Klubihoone on vastavalt Vabariigis kehtestatud korrale suletud, green fee saab tasuda krediitkaardiga otse broneerimissüsteemis. 

Sel aastal on olnud korralik talv ohtra lumega ning on siin hea meelde tuletada, et tava-aastal oleme avanud Stone Course'i märtsi viimasel nädalal või aprilli esimesel nädalal. Kui hanged on talvel olnud suured, siis oleme avanud Sea Course'i tavaliselt aprilli viimasel nädalal. Lumi sulab Sea Course'il metsa vahel oluliselt aeglasemalt ning avame Sea Course'i siis, kui on piisavalt kuiv, mõnus ja hea mängida, et saaks juba maikuust nautida head kvaliteeti. 

 

Küsimuste puhul helistage meile julgelt tel 6025 290 või saatke kiri See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 
Ilusaid kevadisi mänguringe ja head uut golfiaastat!

 

PS. Juhul, kui on öökülma, siis kindlasti ärge griinil jalutage! Meie väljaku hooldusmeeskond on iga päev kohal ja kontrollib ka ilma ning kui on öösel olnud jahe, siis vajadusel tõstetakse lipud ka talvegriinidele hommikul ning kui hommikul sulab, siis tõstetakse lipud jälle tagasi. Aga palun jälgige ka ise - ilm võib muutuda kiiresti ja märtsi lõpp ning aprilli esimene pool on öökülmade tõenäosus pigem suur. 28. märtsil minnakse Eestis ka suveajale, peale seda on esimestel tiiaegadel jälle jahedam päikesetõusul, kuid hea on see, et õhtuti saab juba siis mängida isegi peale kella kaheksat!

ILMATEADE:

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX