GOLFBOX

Esmaspäeval, 20. juunil leidis aset EGCC 55+ tuur by Meukowi kolmas etapp. Sel korral oli lubatud kasutada vaid raudu, mänguvormiks oli punktimäng ja väljakuks Stone Course. Auhinnad võistlusklasside parimatele panid välja Meukow ja Don Simon.

Meeste võistlusklassis 55+ jäi lõpptulemus küllalt tagavägiseks. Kolmanda koha sai Vello Kahro 37 punktiga, teiseks tuli eelmise etapi võitja Väino Valts 38 punktiga ja esikoha võitis Eno Saar 39 punktiga.

Meeste võistlusklassis 65+ läks esikolmikusse saamisel tihedaks rebimiseks. Madalama händikäpiga napsas sel korral Peeter Puskai ees kolmanda koha Leho Alliksoo, mõlemad mängisid välja 33 punkti. Ka teise ja esimese koha omanike punktisumma oli võrdne ehk 39 punkti. Siingi oli kasu madalamast händikäpist ja kohad jagunesid järgmiselt: Lembit Veelmaale teine koht ja Jaan Oruaasale esimene koht.

Naiste võistlusklassis 55+ ei olnud vastast Marina Krugerile, kes võitis esikoha lausa 44 punktiga. Võidukõnes oli Marina tänulik abikaasale, kes lahkelt oma raudu jagas. Nimelt ei ole Marina harjunud raudu kasutama, mistõttu ilutsevad tema golfikotid teised kepid. Teiseks tuli Kersti Klaas ja kolmandaks Edith Alliksoo, mõlemad said 36 punkti, kuid Kersti madalam händikäp andis edetabelis kõrgema koha.

Toimus ka paar erivõistlust. Meeste 65+ klassis tegi lähima löögi lipule Tiit Järvekülg tulemusega 4.52 meetrit, meeste 55+ klassis sai Uljas Loos kirja 5.86 meetrit ja naiste 55+ klassis oli parim Linda Kahro tulemusega 6.25 meetrit. Stone Course'i esimesel rajal tegid pikima avalöögi Leho Aros (meeste 65+), Vello Kahro (meeste 55+) ja Monica Pihlak (naiste 55+).

Palju õnne võitjatele!

Hooaja kokkuvõte selgub etappidelt kogutud punktide liitmise näol. Igal etapil jagatakse edetabeli punkte kahekümnele parimale mängijale järgmise süsteemi alusel: 1. koht 30 punkti, 2. koht 24 punkti, 3. koht 20 punkti, 4. koht 18 punkti, 5. koht 16 punkti, 6. koht 15 punkti, ..., 20. koht 1 punkt. Sarja võitjaks kroonitakse kogu hooaja vältel oma vanuseklassis enim punkte kogunud mängija. Hooaja kokkuvõttes võrdsete tulemuste korral saab protokollis kõrgema koha mängija, kes saavutab finaalis parema kohatulemuse. Tasub finaalikuupäev – 12. september – enda kalendris broneerida!

Järgmine 55+ sarja etapp, mille peasponsor on Meukowi konjakid, toimub esmaspäeval, 18. juulil kell 14.00, registreerimine läheb lukku reedel, 15. juulil kell 23.59. Neljas etapp leiab aset Sea Course'il ja mänguvormiks on HCP löögimängstardid. Sel korral mängivad mehed punastelt tiidelt ja naised sinistelt, järjestikused stardid algavad esimesest ja kümnendast tiiboksist.

Tutvu juhendiga
Registreeri võistlusele

Kõik uudised ...

GOLFBOX