GOLFBOX

EGCC kluibihoone

NB! Tegemist on 1. aprilli uudisega!

Meil on hea meel teada anda, et Estonian Golf & Country Clubi tunnuslause valimine on jõudnud võiduka lõpuni. Konkursi käivitanud EGCC juhataja Hanno Krossi sõnul kajastuvad tunnuslauses Jõelähtme golfikeskuse väärtused ja seda kasutatakse edaspidi koos logoga kõikides EGCC turundustegevustes ja -kanalites.

Tunnuslause vajadus on Hanno Krossi sõnul olnud aktuaalne juba pikalt, kuid viimase kahe aasta jooksul toimunu näitas selgelt, et fookuses peab olema just kohalik golfimängija. “2020. ja 2021. hooajal mängitud ringidest moodustasid välisriikidest mängijad vaid 3%. Prognoos käesolevaks aastaks on küll võrreldes eelmise kahe aastaga kolmekordne, kuid Eesti uute mängijate kasvukõver on numbriliselt selgelt suurem,” lisas Kross. Seetõttu oli konkursi tingimustes kirjas, et tunnuslause peab olema eestikeelne.

Konkursile laekunud 37 ettepaneku seast valiti välja kümme finalisti, mille seast 29. märtsil toimunud EGCC nõukogu koosolekul selgitati välja võitja. Nõukogu esimees Mait Schmidt soovib tänada nii kõiki klubiliikmeid, kes oma ettepanekud õigeaegselt teele saatsid, kui pikaajalist koostööpartnerit loovagentuur Relaks Disain Agencyt, kes uute turundusmaterjalide valmimisel kaasa lõi. “Mul on isiklikult väga hea meel, et kõik klubiliikmed, kes nüüd klubimaja uksest sisse astuvad, saavad uut silti nähes indu teha elu parimat golfiringi,” sõnas Mait Schmidt.

Tunnuslause pidulik väljakuulutamine toimub 1. aprillil kell 20.04 klubihoone ees. Tseremoonia algab päikeseloojangu ajal Kostivere Gümnaasiumi segakoori esituses kõlava EGCC klubihümniga ja jätkub tervituskõnedega. Seejärel kinnitatakse hoone esiseinale uus EGCC silt. Ametliku osa lõpus pakutakse kohalviibijatele punast, valget ja musta teed.

EGCC tunnuslause finalistid juhuslikus järjekorras:
Rohelised rajad viivad Jõelähtmesse
Eesti TOP100 golfikeskus juba 17 aastat järjest
Väljakud, kus tunned end Prona
Tiiaegadega golfiväljakud
Jõelähtme – golfaja suvepealinn
Eesti ilusaim golfikodu
Eesti golfi x-faktor
Köikse kenamate säärtega väljakud
Raeprouade lemmik
Kallis on siis, kui käed on ümber

Äramärkimist leidnud tunnuslausete hulka kuulusid ka “Eesti ainuke 51 auguga golfikeskus”, kus kokku oli arvutatud 27 auku väljakul ja 24 harjutusgriinil, ning Hiina kalendriga sünkroonis vahetuvad slogan’id (nt 2022: “Tõelistele golfitiigritele”, 2024: “Tõelistele golfidraakonitele”, 2028: “Tõelistele golfiahvidele” jne).

Kõik uudised ...

GOLFBOX