GOLFBOX

Teisipäeval, 23. juulil toimus EGCC golfiklubis naisteürituste sarja "Ladies Night Out" selle hooaja III etapp. Sellel aastal on naistevõistlustel ilmaga väga vedanud, võistlustingimused olid taaskord suurepärased, mida on näha ka tulemustest. Tore oli näha võistlusel ka mitmeid naisi, kellele see oli elu esimeseks võistluseks.

Mängiti Stone väljaku 9 rajal punktimängu kahes klassis. Klassis HCP 0 - 35,9 saavutas 25 punktiga esikoha Piret Paulus. Teise koha sai 24 punktiga Marit Õispuu. Kolmanda ja neljanda koha puhul sai otsustavaks madalam händikäpp ning kolmanda koha saavutas 23 punktiga Olga Saar.
Klassis 36-54 olid esimene ja teine koht võrdsed nii punktide arvu kui händikäpi järgi, seega tuli vaadata 6 raja tulemust. Esimese ja teise koha said 20 punktiga vastavalt Hedi Hunt ja Katrin Uusoja. Kolmas ja neljas koht olid taaskord võrdsed ja otsustavaks sai madalam händikäpp. 19 punktiga saavutas kolmanda koha Rutt Kaasik.

Pikima avalöögi tegi Annika Sutt, kõige lähemale lipule löögi tegi Kairi Luur tulemusega 5.25 m.

Õhtu jätkus Da Vinci golfirestoranis kerge õhtusöögi ja autasustamisega. Ürituse tegi meeleolukamaks Glanz & Glamuur ja Liviko. Jagati kingitusi igale mängijale ja auhindu võitjatele. Glanz & Glamuur avas võistluse lõpetuseks väikese pop-up poe ning kõik naised, kes soovisid said osta endale kauneid ehteid. Glanz & Galmuur pakub igale osavõtjale nende esinduspoes Roosikrantsi tänaval soodustust, kasutades selleks võlusõna “Golf”.
Liviko tutvustas oma uusi alkoholivabu jooke ning ootab samuti kõiki oma kauplustesse.

Täname etapi toetajaid: Glanz & Glamuur, Liviko, Haage vesi ja Corny.

TULEMUSED

PILDID SIIN

Kohtumiseni juba järgmisel etapil 13. augustil, mille registreerimine Golfboxis on juba avatud.

REGISTREERI SIIN

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX