GOLFBOX

Ladies Night Out 2019 alustab 21. mail kell 17.00

Kutsume kõiki golfinaisi osa võtma tänavuse EGCC naistesarja Ladies Night Out avaetapist, mis toimub teisipäeval 21. mail algusega kell 17. Mängitakse punktimängu Stone Course’i 9-l rajal kahes võistlusklassis: HCP 0-35,9 ning HCP 36-54.
Peale võistlust toimub õhtu lõpetamine Da Vinci golfirestoranis kerge õhtusöögi ja meeleoluka koosviibimisega.

Parimatele jagatakse võistluse järel ka auhindu, mille on avaetapil välja pannud Estravel ja reisikaubad.ee. Samuti toetab etappi Haage vesi ja Corny.

Ladies Night Out sarja eesmärk on elavdada EGCC naiste omavahelist suhtlust ning innustada rohkem naisi golfi mängima. Võistlema on oodatud kogenud mängijad, algajad, mitteaktiivsed klubiliikmed ning ka golfarid, kes ei ole kunagi varem võistelnud.

Palume end võistlusele registreerida Golfboxis  või EGCC Caddiemasteris, tel: 6 025 290, e-mail: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Võistlusjuhendiga saab tutvuda SIIN

Võistlusele registreerumine on avatud 19. maini, stardijärjekord avaldatakse esmaspäeval, 20. mail.

----

Lisaks on EGCC klubi naiste omavaheliseks suhtlemiseks loodud spetsiaalne Facebooki grupp, millega saad liituda siin https://www.facebook.com/groups/371879833363722/

Kõik uudised ...

GOLFBOX