GOLFBOX

Pühapäeval 22.11 on meie mõlemad väljakud avatud - hommikul on tiir peale tehtud ja üle kontrollitud, härmatist ei ole ning lumi on ka Sea Course'ilt ööga ära sulanud. Natuke on kindlasti märg teatud kohtadest, aga novembri lõpu kohta on siiski väga hea, et saame ringi golfi täna mängida!

Meeldetuletuseks - sulgeme Sea Course'i esmaspäevast väljaku hooldustöödeks - pritsime griine taimekaitsevahenditega ning peale seda on hea, kui keegi griinidel ei jaluta mõni aeg. Plaan on avada jälle 5. detsembrist (kui ilmad lubavad muidugi). Stone Course jääb avatuks kuni külmadeni ja lumeni ning kui lund ei ole, saab ajutiste nö "talvegriinidega", mis fairway'le on lõigatud ja ettevalmistatud, ka keset talve mängida. 

Klubihoone, caddiemaster, restoran ja rajakohvik on suletud.

Kõikidel  2020 või  2021 mänguõiguse omanikel on võimalik mängida lisakuluta. Golfiringi palume endiselt registreerida Chronogolfis. Kärud on sügisel/talvel kasutamiseks tasuta. Mänguõiguseta golfaritele kehtib päeva green fee Sea Course´il 45€ (9 rada 35€) ja Stone Course´il 35€ (9 rada 25€). Tasumine Chronogolfis.

* Klubiliikme külalise allahindlust sügise/talve green feest ei rakendu.

Tule ja naudi veel ilusaid päikesepaistelisi päevi meie väljakutel!  Küsimuste puhul helistage julgelt 6025 290 või saatke kiri See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX