GOLFBOX


1. juuli võitjad


Esmaspäeval 1. juulil 2019 toimus EGCC 50+ sarja IV etapp, tsiteerides ühte osavõtjat, igati mõnusalt ja rõõmuga, isegi tugeva tuule kiuste.

Klassis Mehed 50+ saavutas esikoha Peep Siimon tulemusega -1, teise koha Rein Leipalu mängides raja par’I ning kolmas koht selles grupis läks Alar Palmarile tulemusega +3.
Klassis Naised 50+ oli kõige edukam Edith Alliksoo (-2), edukuselt teine oli Linda Kahro (-1) ning tubli kolmanda koha saavutas Alla Holopainen (+1).

Klassis Mehed 60+ saavutas esikoha Leho Aros, kes mängis raja par'i, teise koha saavutas Leho Alliksoo tulemusega +2 ning kolmanda koha omanikuks tuli Vello Kahro samuti tulemusega +2.

Erivõistlusteks olid traditsiooniliselt pikim avalöök (4. rada) kui ka lähim lipule (10. rada). Pikimad avalöögid tegid Monica Pihlak, Hannes Priks ja Toomas Kull. Kõige täpsemad ehk lähim lipu auhinnaga pärjati Kersti Klaas, Rein Leipalu ja Vello Kahro.

Võistluse käigus 10. rajal oli kõikidel osavõtjatel võimalus sponsoreerida ka noori klubimängijaid neil, kes ei löönud palli lähemale lipule kui lööki demonstreeriv noormängija.

Palju õnne võitjatele ja kohtumiseni järgmisel osavõistlusel!

Kõik uudised ...

GOLFBOX