GOLFBOX

Cross Country sai peetud  ja sellega sulgesime ka meie Sea Course´i ja Klubimaja. 

STONE COURSE on mängimiseks avatud vastavalt ilmastikuoludele. Palume mitte mängida enne lõunat kui öösel on olnud öökülma ja griinid ei ole veel sulanud! Kui lähete griinile, siis taim murdub, on haigusele vastuvõtlik, sureb ja kevadel on meil kõigil halvem, kui me ise väljaku eest hoolt ei kanna.

Stone Course mänguõiguse omanikel palume mänguringid registreerida Golfbox-is või saata teavitus (mänguringi kuupäev ja mängija nimi) See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Mänguõiguseta golfaritel palume tasuda mänguringi eest päeva green fee 35€ EGCC AS arveldusarvele EE39 7700 7710 0133 6510 märkides selgitusse mänguringi kuupäeva ja mängija nime. Klubiliikme külalisele on päeva green fee 25€. Kärud on sügisel/talvel klubihoone varju all ja kasutamiseks tasuta.

Ilusaid mänguringe hilissügiseks, näeme kindlasti veel väljakul!

KONTAKT      See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.      +372 602 5290

Foto: Hanno Kross - 2018 Cross Country hommik

Kõik uudised ...

GOLFBOX