GOLFBOX

Valgeranna golfiväljak pildistatud selle aasta juulikuus 

20-21. augustil toimuvad Pärnus Valgerannas White Beach Golfis klubidevahelised Eesti karikavõistlused löögimängus, kus selgitatakse meeste, naiste ja meesseeniorite ja naisseeniorite arvestuses parimad Eesti golfiklubid. EGCC koondis läheb võistlustulle läbi aegade parimas koosseisus.

Formaat on sarnane Euroopa meistrivõistlustel mängitavale - võistluse esimesel poolel mängitakse löögimängu ning teisel poolel selgitatakse parimad rajamängu formaati kasutades. Kui EM'il on võistlus 4 päeva pikk, siis EMV'sed on pool EM'i mahust.  Klasside võitjad saavad järgnevaks aastaks vastava võistlusklassi Eesti klubikarika võitja tiitli. Lisaks autasustatakse võistlusklasside esimest kolme võistkonda karikatega ja medalitega.

EGCC koondisesse oli tugev konkurents kõikides klassides. Koondise kandidaadid said klubi poolt nii ühistreeninguid kui ka kahel seminaril tugevdada enda mentaalset poolt, kuidas väljakul paremini hakkama saada nii strateegiliselt kui enda emotsioonidega. Klubi on sel aastal panustanud oluliselt rohkem koondiste tegevustesse nii materiaalselt (ühtsed võistlusvormid) kui ajaliselt (treeningud ja muu toetus). Noormängijatel on eraldi programm, kus parimatele kompenseeritakse olulisematel võistlustel osalemine, et natukenegi leevendada vanemate rahakotist niigi suuri summasid neelav tippspordi toetamine. Koondise kandidaadid said Pro ENrico Villo poolt ka eraldi treeningprogrammi. 

EGCC koondis läheb Eesti klubide karikaid püüdma sel aastal Pärnus allolevas kooseisus:

MEHED:
1. Ruut Kangust HCP +1,8
2. Richard Teder HCP +3,5
3. Rauno Pikk HCP +0,1
4. Sten – Erik Soo HCP 1,6
5. Aksel Seppel HCP 1,1
6. Timo Raukas HCP +0,8

NAISED:
1. Anete – Liis Adul HCP +0,2
2. Elizaveta Reemet HCP +1,5
3. Lill Kangust HCP 9,4
4. Ave Epner HCP HCP 12,1

MEES - SEENIORID:
1. Jan Larsson HCP 1,7
2. Mait Schmidt HCP 3,7
3. Gunnar Kobin HCP 7,1
4. Tõnis Segerkrantz HCP 8,6

NAIS - SEENIORID:
1. Anneli Esken HCP 6,2
2. Anu Uuemõis HCP 7,4
3. Monica Pihlak HCP 11,5
4. Riina Vettus HCP 14,5

EGCC kapten - Rain Uusküla  (HCP 7,6)

Seeniorite koondise kandidaatidele loeng Egert Põldma poolt juulikuus eesmärgiga valmistuda klubidevahelisteks MV'steks

EESTI KLUBIDEVAHELISTE KARIKAVÕISTLUSTE EGCC koondisse moodustamise põhimõtted 

PS. Kes sel aastal koondise kandidaatide nimekirja veel ei mahtunud või koondisse võistluseks ei pääsenud - teil on aega terve sügis, talv ja kevad treenida, et kevadisteks koondise katsevõistlusteks olla valmis ning koht endale aastaks 2022 kindlustada. Koondis pannakse kokku hinnates suurvõistlustelt tulemusi, HCP'd, koondise katsevõistlusi ning enda poolset panust treeningutesse ja eesmärkide täitmisse. 2022 EGCC koondisse pääsemisse kriteeriumid pannakse paika käesoleva aasta oktoobrikuus. 

Kõik uudised ...

GOLFBOX