GOLFBOX

Head klubiliikmed ja AS EGCC aktsionärid.

Meil on olnud hea aasta – mängijad on rohkem kui kunagi varem ning vaatamata tulemustele on mängult naastes inimestel igapäevaselt nägu naerul.
Ka eelmisel sügisel EGCC klubilisel poolel tehtud muudatused on andnud võimaluse meie olulisi sündmusi veelgi väärikamalt läbi viia ning auhinnalaudu rikastada. Tänud kõikidele liikmetele, kes on selles osas kaasa aidanud!

Hea on ka näha, et oleme sellel aastal võõrustanud suurel hulgal ka Eesti green fee mängijaid ning loomulikult loodame, et nii mõnigi neist aastaks 2020 kinnitab püsivamalt kanda just meie väljakul ja klubis. Eesti Golfi Liit oma reglemendi muudatusega on samuti andnud võimaluse ka väiksematel klubidel pidada eraldi HCP’d, mille eelduseks on mõne väljaku omanikuga kokkulepe, et formaalselt oleks klubil kasutada vähemalt 9 rajaline väljak HCP pidamiseks. EGCC’s on lisaks Sea Course’ile suurepärane Stone Course, kus nii mõnigi golfiga alustaja on saanud esimestel aastatel mänguga tutvust teha.

Oleme andnud ka tuntud võistluste korraldajale Estonian Touri’le sellise õiguse AS EGCC poolelt, et nad saaksid enda võistlejatele või klubiga liitujatele vajadusel ametlikku HCP’d pidada. Tahame siinkohal rõhutada et EGCC’s on olenemata Estonian Tour’il tekkivast HCP pidamise võimalusest ikkagi ainult üks põhiline klubi – MTÜ Estonian Golf & Country Club, kelle liikmetel on nii mängimisel kui muude teenuste kasutamisel eelised, ühelgi teisel klubil seda ei ole ega ka tule.

Küll aga pakume läbi erinevate koostööpartnerite nii oma mänguõigusi kui green feede pakette, mida ka läbi Estonian Touri järgmiseks aastaks on võimalik soetada rohkem, kui eelnevatel aastatel. Teades, et augustikuu jooksul võtab tõenäoliselt Eesti Golf Liit oma liikmeks Estonian Touri ja annab neile HCP pidamise õiguse soovimegi siinkohal kinnitada, et tegemist on senise hea koostöö tugevadamisega, mille eesmärk on tuua golfi juurde veelgi rohkem inimesi ning ühiselt populariseerida ka võistlussporti. Estonian Tour on võistluste korraldaja ning nende liikmetel on soodustused Estonian Touri korraldatud võistlustel ja toodetel, EGCC’s on ka peale EGL’i otsust Estonian Tour’ile HCP’d pidada ikkagi vaid üks klubi, EGCC liikmed on meile kõige tähtsamad ja see ei muutu.

Klubi uuenduste ja eelmise aasta novembrikuu otsuse juures (klubiliikmeks saamisel ei pea enam omama AS EGCC aktsiat) on meil läinud aktsionäride eeliste kirjeldamisel ja otsuste tegemisel planeeritust kahjuks rohkem aega, kui esialgu planeerisime. VIP paketid, mida aktsionär saab tasuta ning mida mitte-aktsionär saab endale vajadusel lisaks soetada, avalikustame hiljemalt septembri esimeses pooles. Püüame koos AS EGCC ja MTÜ Estonian Golf & Country Clubi’ga koostöös leida parima lahenduse, kus aktsionäride soodustused ja õigused oleks võimailikult täpselt ja selgelt kirjas samas unustamata ka liikmeid, kellel veel aktsiat ei ole.

Meil on olnud hea aasta, aktiivset mängimist Sea Course’il on kaks ja pool kuud ning Stone Course’il aasta lõpuni (kui ilmad talvel luvabad). Loodame, et olete nautinud senist golfihooaega ja soovime kõikidele ilusaid mänguringe ja edu, et teie HCP aasta lõpuks oleks veelgi madalam, kui see on täna!


Katre Kõvask
MTÜ Estonian Golf & Country Club president

Hanno Kross
AS EGCC juhatuse esimees

Kõik uudised ...

GOLFBOX