GOLFBOX

Foto tehtud 22. märtsil, kui Stone Course oli juba lumest puhas, aga Sea Course'il veel suur osa radadest lumega kaetud. 

Nii mitmedki liikmed on küsinud, millal Sea Course'ile mängima saab? Vastus on, et lähemal ajal veel ei saa. Stone Course'i saime avada sel aastal 24. märtsist - üleval panga peal sulab lumi kiiresti ning paari päevaga on väljak ka kuiv. Sea Course'i avamise osas kehtib meil plaan avada väljak hiljemalt 30. aprillil. 

Tava-aastal, kui talv on olnud ilus ja lumine, oleme avanud Stone Course'i aprilli esimesel nädalal ja Sea Course'i aprilli kolmandal või neljandal nädalal. Mängija poolt vaadates halb rekord on Stone Course'i avamine 11. aprill ja Sea Course'i avamine 1. mai - siis oli märts ka külm ning aprilli alguses tuli veel lund isegi lisaks. Enamus väljakuid Eestis avasid väljaku aprilli lõpus. 

Parim aasta oli meil eelmine, kus Stone Course'il mängisime praktliselt terve talve väikeste pausidega, kuid permanentselt sai väljak suvegriinidega avatud veebruari lõpus ja Sea Course'il mängisime ka juba märtsi lõpust - oli suurepärane kuiv talve lõpp ja kevade algus. 

Arvestades lume kogust, mis sel talvel oli ning vaadates pikka ilmateadet, siis kehtib praegune plaan avada Sea Course aprilli viimasel nädalal. Väljaku hooldustiim eesotsas Paul Marley'ga on teinud tööd läbi talve - juba veebruaris, kui enamus meist nautisid suusarõõme, siis eemaldasime griinidelt lume ning tulevaste nädalate põhiline töö on muuhulgas Sea Course'i griinidel kasvatada griinikatete all muru. Kui väljas on 5'c sooja ja päike paistab, siis katte all võib temperatuur tõusta 15'c. See annab võimaluse Sea Course'i avamiseks murutaimel olla väga tugev, et maikuu ülisuurele koormusele griinidel kenasti muru vastu peaks. 

Muru kasvatamine griinikatte all märtsi lõpus EGCC's

 

Sel aastal on oodata meie väljakule ka kaks suuremat võistlust - hetkel 21-23. maiks planeeritud Estonian Amateur Open (loodetavasti ikka rahvusvaheline) ning juulikuu esimesel nädalal toimuvad täiskasvanute ja juunioride Euroopa võistkondlikud meistrivõistlused. Loomulikult soovime pakkuda siis suurepäraseid tingimusi võistlejatele, aga olulisem eesmärk hooajaks on see, et igapäevaselt meie liikmed saaksid nautida heal tasemel väljakut alates kevadest lõpetades sügiseni. Mängida väljakul nii, et jalg ei jää kuivaks või fairway'l vett pritsib, kui lööd, ei ole nauding - avame Sea Course'i siis, kui lumi on sulanud ja kõik on kenasti kuiv. 

Da Vinci golfirestoran on avatud aprillis reedest pühapäevani kella 11-19ni vaid kaasa ostmiseks. Klubihoone on suletud, restorani saab otse läbi II korruse rõdu. Tutvuge ka Take-Away menüüga ning ette saate tellida toitu helistades restorani telefonile 6025 294. MENÜÜGA TUTVU SIIN

Ilusaid kevadisi mänguringe praegu Stone Course'il ja loodetavasti saame Sea Course'il kohe algusest mängida ka juba siis neljastes mängugruppides, kui väljak avaneb.

Sea Course'i esimene rada 22. märtsil

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX