GOLFBOX

Pildil 55+ sarja I etapi kaks võitjat urmas Isok ja Jüri Ross

Esmaspäeval, 25. mail mängiti EGCC ametliku võistlushooaja esimene võistlus ning oodatult suurepäraste tulemustega! Päeva staariks tõusis aastatel 2014-2016 EGCC kapteni ametit pidanud Urmas Isok, kes mängis elu parima tulemuse 74 lööki ja võitis 55+ meeste klassi 43 punktiga!

Urmas alustas Stone Course'il peetud võistlusel kuuendalt rajalt ning oli kolm rada enne lõppu veel raja pari'is, kuid kaks bogey viimasel kolme rajal "rikkus" Urmasel maagilise 72 lööki tulemuse.

Isoki enda sõnul lõi ta kuu aega tagasi ainult "socket'eid" ning käis läbi juba peast mõte, et 23 aasta pikkuse golfikärjääri parimad hetked on tema elus ära olnud. Peale eelmisel aastal mängitud elu parimat golfi, kus sähvatust siiski ei tulnud, vormistas Urmas sel korral tulemuse ära. Ega nüüd midagi muud ei olegi oodata, kui 55+ sarjas raja par'i alistamist tulevikus nii Urmasel kui tema konkurentidel!

Ka järgnevad mängijad ületasid enda mängutaset oluliselt - teise koha saavutas 55+ meeste klassis Peeter Puskai 41 punktiga ning kolmanda Väino Valts 39 punktiga. Vastavalt reglemendile jäi sama punktisummaga 39 neljandaks Annes Sild - võrdsete tulemuste korral saab kõrgema koha võistlusprotokollis madalaima HCP'ga mängija.

Naised ei jäänud meestele alla - võitja Edith Alliksoo (pildil) kogus samuti suurepärased 42 punkti, teise ja kolmanda koha said Külli Saart ja Kati Palmar 37 punktiga.

Sellest aastast on EGCC seeniorite sari mitte enam 50+ vaid 55+ sari ja muudatus on ka võistlusklassides - eraldi klass on +65 aasta vanustele meestele. Siin vanuseklassis saavutas sarja ajaloo esimese võidu EGCC presidendi ametit kuus aastat aastatel 2013-2018 pidanud Jüri Ross 39 punktiga. Teise koha sai etapil Edgar Kruger 36 punktiga ning kolmas oli Jaan Oruaas 35 punktiga.

Traditsiooniliselt mängiti võistluse sees ka erivõistlusi, mis annab alati hea võimaluse noppida auhinnalaualt midagi ka neil, kellel mäng nii suurepäraselt ei õnnestu, kui võistluste parimatel. Seda teooriat kinnitab ka 55+ sarja esimene etapp, kus erivõistluste võitjad olid kõik erinevad ning enamus neist ka esikolmikusse etapil ei jõudnud.

Pikim avalöök oli meil Stone Course'i esimesel rajal ning siin said parimad tulemused vanusekapua 55+ naistest Külli Saart, 55+ meestest Toomas Kull ning 65+ meestest Jaan Oruaas.

Lähimale lipule 3ndal rajal lõid naistest Rutt Kaasik 14m ja 17cm, noormeestest Arvo Tammik, kes lõi palli vaid 0,90m kaugusele lipust ning täiskasvanud meestest Tiit Järvekülg 5m ja 85cm kaugusele. Palju õnnne ka kõikidele erivõistluste võitjatele!

Tulenevalt riigis kehtivatest erireeglitest, kus üle 10ne inimesega sündmusi siserruumides kuni juunini ei või korraldada, autasustamist võistlusjärgselt ei toimunud. Parimad saavad karikad ja auhinnad 55+ sarja teisel etapil, kui mängitakse HCP löögimängu Sea Course'il 29. juunil.

EGCC 55+ sarja II etapile on registreerimine juba avatud, maksimaalselt saab osaleda 108 mängijat. Osavõtutasu on senise 15€ asemel teisest etapist alates 22€, aga see sisaldab ka peale mängu toekat praadi. Teisel etapil on ka eripakkumine 55+ sarja osalejatele - kellel mänguõigus Sea Course'il puudub, see saab 55€ green fee asemel osaleda sarja etapil tasudes 35€ erihinnaga green fee. Palume teha ülekanne teise etapi osalemise eest MTÜ Estonian Golf & Country Club'i arvelduskontole EE022200221055012110 vastavalt siis kas 22€ või 57€ osaleja kohta.

Võistluskomitee tegi I etapi järgselt ka täienduse juhendis - mängija siseneb sarja ja jääb võistlusklassi hooaja lõpuni tulenevalt tema reaalsest vanusest tema mängitud esimesel etapil. Ehk näitena, kui täna 64 aasta vanune mees, kes esimesel etapil ei osalenud, saab enne teist etappi 65 aastaseks, siis siseneb ta 65+ võistlusklassi.

Täname kõiki mängijaid, kes esimesel etapil osalesid - meil oli maksimaalne hulk võistlejaid, mida Stone Course võimaldab ning mängutempo oli igati eeskujulik. Head harjutamist järgnevatel nädalatel ja kohtume 55+ sarja raames juuni lõpus Sea Course'il!

I ETAPI TULEMUSED

II ETAPILE REGISTREERIMINE 

VÕISTLUSSARJA UUENDATUD JUHEND

Kõik uudised ...

GOLFBOX