GOLFBOX

Eelmise hooaja 50+ sarja võitjad Monica Pihlak ja Vello Kahro

Esmaspäeval, 13. mail alustab oma hooaega meie populaarne 50+ sari, kus sellel aastal on peasponsor Exit Golf. Esimene etapp mängitakse Stone Course'il, võistlusele mahub vaid 48 mängijat, mänguformaat on punktimäng. Sel aastal on sarjas kolm klassi - mehed ja naised 50+ ning mehed 60+ vanuseklassis. 

TUTVU JUHENDIGA

REGISTREERI I ETAPILE SIIN

Tuletame meelde, et võistluse osavõtutasu 15€ etapi kohta tuleb kanda üle MTÜ Estonian Golf & Country Club'i uuele arvelduarvele EE022200221055012110. Sularahas osavõtutasu ei saa maksta kohapeal, MTÜ EGCC'l puudub sularahakassa, tehke klubile ülekanne hiljemalt 3 päeva enne etapi algust. Kui vastava väljaku mänguõigus puudub, siis selle saab kohapeal AS EGCC'le tasuda, Stone Course liikme külalise green fee on 35€ 18 rada, Sea Course 50€.

Allolevalt ka eelmistel aastatel 50+ sarja vedanud Toomas Kulli tervitused, kes selleks aastaks on teatepulga edasi andnud Toomas Tammemäele:

 

Head klubiliikmed.

Tervitan teid alanud golfihooaja alguse puhul!

Peatselt algab EGCC 50+ võistlustuur 2019, mille võistlusjuhendiga saate tutvuda klubi kodulehel.

Hea meel on teile teada anda, et 50+tuuri toimkonda juhib käesoleval aastal Toomas Tammemäe ja teda assisteerib klubile mai lõpust valitud peasekretär. Toomas Tammemäe on valitud ka klubi eestseisuse liikmeks, kus tema vastutusalaks on seeniorite toimkond.

Toomas on juba ära teinud suure töö 50+ võistlustuuri 2019 edukaks läbiviimiseks. Pean siin silmas tema nõusolekut ``olla veduriks`` 50+sarjas, olukorraga kurssi viimist, erinevate sponsorite otsimist ja nende leidmist . Ja mis kõige tähtsam- Toomase uued ideed ja mõtted!

Üks on aga kindel . 50+ tuur 2019 alustab 13 mail . Natuke teistmoodi, aga nii ongi huvitav ja põnev.

Loodan, et võtame koos aktiivselt 50+ osavõistlustest osa, jätkamaks fantastilise golfamise-ja suhtlemise traditsioone selles võistlussarjas.

Kohtumiseni murul!

Toomas Kull

Kõik uudised ...

GOLFBOX