GOLFBOX

Eesti 2020 Mid-Am MV'te võitjad Allan Roosipuu Valgeranna Golfiklubist ja Anneli Esken Estonian Golf & Country Club'ist

EGCC naised võtsid nädalavahetusel suure osa auhinnalaual olevatest medalitest ja auhindadest. Eesti mid-amatööride lahtistel MV'tel Pärnus said kolmikvõidu EGCC liikmed - meistriks tuli Anneli Esken, hõbeda sai Anu Uuemõis ning kolmanda koha Apawan Chinglek! Pühapäeval peetud Eesti Naiste Karika võitis valitsev Eesti meister löögimängus Anete Liis Adul EGCC'st! Kiidame ka Harly Soppet, kes meestest tuli mid-am EMV'tel hõbedale! Aplaus medaliomanikele!!!

EESTI MIDAM MV TULEMUSED

Müts maha mängijate ees, kes laupäeval Pärnus starti tulid - Päästeamet soovitas inimestel tunginmvalt kodus püsida, kuna torm tõmbas puud juurtega maast välja ning Pärnu rannas lendasid prügikastid ja lahtised tükid - oht oli suur. Ülirasketes tingimustes võtta Anneli Eskenil võit on kindlasti üks elu meeldejäävamaid õnnestumisi golfiväljakul. 

Eesti Naiste Karikas peeti Rae golfis pühapäeval ning siin võttis võidu tulemusega +1 Anete Liis Adul. Hästi mängis ka Anu Uuemõis, kes lõi 79 lööki ja leiab protokollist neljandalt kohalt.

VAATA EESTI NAISTE KARIKA TULEMUSI

Sellel nädalal tulevad lähiriikide parimad noorgolfarid EGCC'sse, kes mängivad T-K-N Estonian Junior Open'it. Pühapäeval on meil heategevusvõistlus Paridgolf, 22. juulil mängime EGCC Annivesrary Tournamenti (lõpuks) ning nädalavahetusel selgitavad Eesti parimad mängijad EGCC Sea Course'il selle aasta Eesti meistri löögimängus. 

 

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX