GOLFBOX

Lumi sulas hirmsa hooga ja golfiväljak, täpsemalt  Stone Course, on jälle avatud. Olete kõik oodatud tegema harjutusringe, sest  pühapäevaks on meil planeeritud naistepäeva võistlus - pange kirja, kevad on juba peaaegu käes!

Vaata naistepäeva võistluse juhendit siit

Registreeri võistlusele Golfboxis siin

Vaadake alati Golboxist üle, ennem kui mängima lähete - kui broneerida saab, siis saab ka mängida, kui ei saa, on väljak suletud.

Kellel mänguõigus puudub, saab tasuda green fee 35€, millega saab mängida terve päeva - mängi kas 9 või 36 rada või kõik sinna vahepeale mahtuv radade hulk. Klubihoone on veel suletud, green fee palume tasuda AS EGCC arveldusarvele EE397700771001336510 

Öösiti kipub olema ka jahe - ärge kindlasti mängima minge, kui väljakul on härmatis! Vaata USGA loodud informatiivset videod selle kohta, miks ei ole lubatud mängijaid väljakule, kui muru on külmunud: 

 

Küsimuste puhul olete teretulnud alati helistama meile 6025 290 või saatma kiri See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 

Kõik uudised ...

GOLFBOX