GOLFBOX

Eelmise aasta klubi MV'ste autasustamine, kus Anu Uuemõisale pani mid-amatööride kulla kaela eelmise aasta kapten Janar Toomesso

Sellel aastal loodud EGCC edetabelit juhivad enne klubi löögimängu meistrivõistlusi naistest Anu Uuemõis 134 punktiga ning meestest Janar Toomesso 116 puntiga. Nädalavahetusel toimuvate klubi MV'ste eest saab vastavalt juhendile punkte koefitsendiga 1,5 ehk iga löök on väärt rohkem, kui kunagi varem ja võib aasta kokkuvõttes mõjutada üldkohta tublisti!

Anu Uuemõisale järgneb naistest Eve Pärnsalu 125 punktiga, kolmas on hetkel Anneli Esken 118 punktiga. Kokku on tulemuse kirja saanud 33 naist. 

Mehi on edetabelis 62, kellest edukaim hetkel Janar Toomesso, kes EGCC Trophy võiduga teenis 50 punkti ja läks edetabelit juhtima. Teisel kohal on hetkel Rauno Pikk 85 punktiga ning kolmas Viljar Jorro 62 punktiga.

Meeldetuletuseks - klubi reitingusse tekivad punktid vastavalt reitingutabeli võistlustel löödud löögimängu tulemuse järgi. Olenemata tiidest pannakse löögimängu tulemused järjekorda ja kes lõi vähem lööke, see saab rohkem punkte võistluselt. Kui löökide arv on sama, siis ka punktikohtade arv on sama ehk kui mõlemad mängijad löövad näiteks 69 lööki, siis mõlemad teenivad ka 50 punkti võistluse võidu eest. 70 lööki löönud mängija teenib siis juba kolmanda koha punktid enda kontole edetabelisse.

Täpse edetabeli juhendiga saab tutvuda siin

Hooaja lõpus kuulutame välja edetabeli võitja ning parimad nii naistest kui meestest saavad ka väärilised auhinnad. Mängitud on hooajal kuus edetabeli võistlust, mängida jääb veel viis, millest klubi meistrivõistlused annavad 50% rohkem punkte kui ülejäänud olulised klubivõistlused. Edu ja rahu igaks löögiks tulevastel võistlustel, eriti sellel nädalavahetusel!

KLUBI EDETABELI HETKESEIS

Kõik uudised ...

GOLFBOX