GOLFBOX

Friends & Family Tour by Võrguvara 2019 võitjad Leho Aros ja Mart Suursu meie endise kapteni Jüri Reitsakas embuses

Septembri neljandal pühapäeval lõppes ka viiest etapist koosnev perede- ja sõprade sari Friends & Family Tour by Võrguvara, kus hooaja kokkvuõttes võttis võidu Leho Aros ja Mart Suursu mängupaar. Viimase etapi võtisid suurepärase tulemusega -14 Heigo Soppe ja Liana Iila.

Perede- ja sõprade võistlussarjas mängiti viis etappi - kaks Stone Course'il ka kolm Sea Course'il. Kõikidel etappidel mängiti paarismängu formaate, mida Eestis palju ei harrastata, aga mida mängida on alati suur rõõm vaatamata tulemusele. Sõbrad ja pereliikmed peavad üksteisega rohkem arvestama kui individuaalsel mängul ning teatud olukordades on selles formaadis strateegia valikul olulisem tähtsus kui oskusel pall alati lipu kõrvale lüüa.

Finaalis kokku -14 mänginud Heigo Soppe ja Liana Iila.

Liana tuletas meelde oma võidukõnes eelmisel aastal peale ühte etapivõitu kaasvõistleja heatahtlikku soovitust mängida alla oma HCP. Seda ta ka tegi kukutades aastaga HCP 54 pealt 33 peale, aga kaasvõistleja meelehärmiks ei piisanud ka sellest :-) Palju õnne hea soorituse eest! 

Viimasel etapil tegid suurepärase mängu Liana Iila ja Heigo Soppe, kellel mäng õnnestus mõlemal vähemalt ühe raja väga hästi ning rajad sätiti just selliselt, et parim arvesse minev tulemus paari kohta oli enamasti ennastületav tulemus.

Teise koha etapil said tulemusega -9 Andrus Kaarelson ja Jaan Kelle ning kolmanda koha tulemusega -8 Andreas Robib Pukspuu ja Andres Pukspuu.

Hooaja kokkuvõtteks oli Võrguvara ihu ja hing Jüri Reitsakas teinud huvitava exceli tabeli, millest keegi ilma sügavalt süvenemata aru muidugi ei saanud, aga faktid kõnelesid vääramatut tõde - neljast etapist ja kohustuslikust finaalis osalemisest teenisid hooaja kokkuvõttes kõige rohkem punkte Mart Suursu ja Leho Aros, kes võitsid 40 punktiga. Teiseks tulid isa-pog paar Veiko Tarvis ja Sten-Erik Tarvis 38 punktiga ning kolmandaks tõusis hea finaalikohaga samuti isa-poeg võistkond Andres Pukspuu ja Andreas Robin Pukspuu.

Täname Võrguvara ja meie endist klubi kaptenit Jüri Reitsakast võistluse toetamise eest nii vahendite kui enda ajaga ning kõiki mängijaid, kes erinevatest etappidest osa said. Kindlasti jätkame ka järgmisel aastal perede- ja sõprade sarjaga ja loodame, et sarja leiavad üles veelgi rohkem sõprus- ja perekondi.

FINAALI TULEMUSED
HOOAJA KOKKUVÕTTE TULEMUSED

Kõik uudised ...

GOLFBOX