GOLFBOX

Kolmanda etapi võitjad Terje Toomingas, Helina Poolma ja Ave Epner

Teisipäeval, 19. juulil leidis aset võistlussarja Ladies Night Out by Casa Charlize kolmas etapp, mis viis golfinaised mõõtu võtma Stone Course'i üheksale rajale. Pärast golfiringi jätkus juturing restoranis, kus mõnusa õhtusöögi kõrvale sai imetleda eestimaise rõivabrändi Kittlemood kauneid kleite ja tutvuda aktiivse puhkuse võimalustega põhjanaabrite juures.

Kuidas jagunesid sel korral kolme võistlusklassi esikohad? HCPI-ga kuni 15,0 mängiti HCP löögimängu ja sel korral tuli kolmandaks Anu Schmidt (EGCC) 37 löögiga. Teise koha saavutas Kairi Luur (EGCC) 36 löögiga ja esikoht läks eelmisel etapil teise koha saanud Ave Epnerile (EGCC), kes sai nüüd tulemuse kolm alla raja pari ja magusa revanši 33 löögiga.

Võistlusklassis HCPI 15,1–35,9 mängiti samuti HCP löögimängu ja taas oli esikolmikusse rebimine tihe. Võrdselt 31 lööki ja viis alla raja pari tegid nii Rutt Kaasik (EGCC) kui Signe Roos (EGCC), kuid Rutil oli madalam HCPI ja sai sel korral kolmanda koha. Teine koht jäi Signele ning esikoha võitis Helina Poolma (EGCC), kes tegi 26 lööki ja mängis kümme alla raja pari.

Võistlusklassis HCP 36,0–54,0 mängiti individuaalset punktimängu ning siin läks kolmas koht Otepää Golf & Country Clubi liikmele Siret Pollile tulemusega 20 punkti. Sama tulemuse mängis välja Grete Lind (EGCC), kuid kõrgem HCPI kergitas edetabelis kõrgemale ja sel korral Gretele teine koht. Teist korda tuli esikohale Terje Toomingas (EGCC), kelle punktiskoor tegi ka märkimisväärse hüppe 20 punkti pealt 29 punktile.

Vaata ka:

Üheksa parimat said väärt kinkekotid hooaja toetajalt Balmerkilt ja kinkekaardi kolmanda etapi toetajalt Kittlemoodilt, kes teab, et iga naise kapist on alati puudu üks kleit. Ja nagu golfinaised said oma silmaga veenduda, siis Kittlemoodi kleidid on mugavad, stiilsed ja ajatud.

Vali oma lemmik välja siin: www.kittelmood.ee

Kes on õhtu lõpuni kohal, see osaleb ka loosiauhindade jagamises. Loosikasti mahtus ka Kittlemoodi kinkekaarte ja pealoosiauhinnaks oli Marina Holiday Oy kinkekaart 250 € väärtuses, mida saab kasutada majutamisel 6 kuni 8 inimesele põhjanaabrite juures Rauhas. Põhjaliku ülevaate Rauha võimaluste kohta tegi meie klubiliige Irina Nõlvak.

Vaata ka: Rauha tutvustus



Järgmine Ladies Night Outi etapp toimub teisipäeval, 23. augustil ja tasub end juba kirja panna, sest oodata on sama kaunist õhtupoolikut uute mõnusate mängukaaslaste seltsis.

Registreeri võistlusele Golfboxis
Tutvu ka juhendiga

EGCC naisteürituste sari "Ladies Night Out by Casa Charlize" toimub kord kuus teisipäeviti algusega kell 17.00. Sarja võistlused toimuvad maist kuni septembrini ning sel aastal on toetajateks Balmerk ja AW2 ArchitectsPärast 9-rajast sõbralikku võistlust kas Stone Course'il või Sea Course'il ootab üllatusi täis õhtu Jõelähtme Da Vinci Golfirestoranis. Võidukarikale lähevad kirja sarja võitjate nimed ja karikat saab imetleda klubihoones. Esikolmik saab kaela spetsiaalselt sarjale loodud disainiga medalid.

Finaalvõistluse loosikastis:

  • peaauhinnaks on nädal Lexus NX-ga, mille paneb välja Lexus Tallinn
  • Tauno Kangro maal "Golf teeb kauniks"


Sari pakub suurepärast võimalust jätta selja taha päevasündmused ja veeta mõnus õhtupoolik. Sarja eesmärgiks on elavdada EGCC klubiliikmete suhtlust ja innustada ka tagasihoidlike sportlike ambitsioonidega naisi golfiväljakule tulema.

Oodatud on kõik vanuses 21+ golfi mängivad naised, sealhulgas HCPI 54 mängijad ja need, kelle jaoks on tegemist elu esimese golfivõistlusega. Võistluse etapid viivad golfirajale nii Stone Course'il kui Sea Course'il ning jätkuvad Jõelähtme Da Vinci golfirestoranis ühisel õhtusöögil.

Kõik uudised ...

GOLFBOX