GOLFBOX

EGCC Sea Course on valitud 4x järjest Euroopa TOP100 väljaku hulka ning võõrustanud suuri tiitlivõistlusi alustades Euroopa meistrivõistlustest lõpetades proffide World Cup European Qualifier tippvõistlusega. Foto© Hanno Kross, EM2016 hommik kell 04:58

Septembrist pakume mänguõigust EGCC väljakutele, mis sisaldab nii käesoleva hooaja viimaseid kuid kui ka kogu 2022. aastat. Sellel aastal on veel vähemalt kaks head kuud golfimängimiseks ning kui talv on pehme, siis meie Stone Course'il saab mängida kogu talve.

Pakume alates septembrist kõikidele huvilistele kuni 2022.a. lõpuni meie Sea ja Stone Course'il piiramatut mänguõigust hinnaga 1190€, Stone Course'il mängimine hinnaga 590€ kuni järgmise hooaja lõpuni.

Võimalus on ka maksta kuu kaupa tehes 16-kuulise lepingu ehk tasudes 2021 septembrist igakuiselt kuni 2022 detsembrini on kuu tasu golfi mängimise eest Stone Course'il 39€ kuus ning Sea+Stone Course'il 79€ kuus. 

Meie suur soov on, et golfiga algust teinud mängijad saaksid võimalikult soodsalt alaga alustada ning meie kahel golfiväljakul on ruumi ilusti, et mahutada kõikidele mugavalt veel mängijaid.

Pakkumine on limiteeritud kuni septembrikuu lõpuni ja avatud kõikidele golfihuvilistele, kes soovivad Jõelähtme golfiradadel rohkem kui paarkümmend korda selle ja järgmise aasta jooksul mängida, keskmine hind tuleb oluliselt soodsam kui green fee'd tasudes. Mänguõiguse omanikel on soodsamad ka järgmise aasta võistlused.

Pakkumise kasutamiseks palume ühendust võtta meie Caddiemasteriga See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. ning valida, kas soovite tasuda 2022 aasta mänguõiguse ühe maksega või eelistate kuumakseid. 

Soovime ilusaid mänguringe nii sel kui järgmisel hooajal EGCC's!

Lisainfo Caddiemasterist telefonil 6025 290 või kirja teel See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX