GOLFBOX

Head golfimängijad - muudame alates septembrist natuke meie rajakohviku kasutamist - kohvik on ikka iseteenindav, kuid uks on avatud vaid mängijatele. Uksel on kood, mis vahetub iga nädal. Kui lähete mängima, vaadake Caddiemasterist selle nädala koodi, tehke pilt või jätke meelde. 

Rajakohvik sel hooajal on natukene teistmoodi kui varasemalt ning kogu süsteem on ülesehitatud iseteeninduse ja usalduse peale. Rajakohviku eesmärgiks on pakkuda mängijatele jooke, snäkke, kuivatatud marjasid, shokolaadi, pähkleid jne., et esmane janu ja energia saaks taastatud. Valides endale välja sobivad tooted, palume toodete eest koheselt pangakaardiga maksta rajakohviku iseteeninduskassas. Läbi automatiseeritud rajakohviku loodame kõikidele mängijatele pakkuda kiiret lahendust vedeliku ja energia taastamisel ning sööma - jooma ja kaasmängijatega meeldivalkt aega veetma, ootame teid hiljem ikka Da Vinci Golfirestorani, kus toidud saab kätte kiirelt ning maitsed on head.

Lisaks rajakohvikule on Caddiemasteri kõrval avatud ka DA VINCI “coffee station”, kust saab samuti osta rajale kaasa kuumasid jooke, vett, karastusjooke ja õlut ning lisaks siis samamoodi kiiret kehakinnitust snäkkide, müslibatoonide, kuivatatud marjade, shokolaadi ja pähklite näol. Valides välja endale sobivad tooted, palume nende eest tasuda caddiemasterisse.

Restorani pere loodab, et tänu neile kahele teeninduspunktile on mängijate esmased toidu ja joogivajadused igati rahuldatud ja peale mänguringi leitakse aega suuremaks kehakinnituseks klubihoone II korruse Da Vinci restoranis.

Meeldivate kohtumisteni!

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX