GOLFBOX

EGCC ainuke 9-rajaline võistlussari Ladies Night Out jõudis sellel teisipäeval finishisse. Sarjas on oluline osa peale 9-rajalist mänguringi ka sotsiaalsus peale võistlust, kus viimasel korral degusteeriti veine autasustamise kõrvale. Teisipäevase hooaja viimase etapi võitsid HCP kuni 36 klassis Kairi Maidla ning HCP 36+ klassis Terje Linnutaja ning neile kuulus ka hooaja kokkuvõttes sarja võit!

Sarjas mängitakse punktimängu ning hooaja viimasel etapil tegi suurepärase mängu Kairi Maidla HCP kuni 36 klassis, kes võitis etapi 23 punktiga! Tulemus on erakordne veel arvestades teisipäeva õhtust keerulist ilma, kus tuli võidelda nii tuule kui märjaga. Teise koha sai etapil Linda Kahro 17 punktiga ning kolmandaks tuli Laura Kuldkepp 15 punktiga. 

HCP +36 klassis teenis etapivõidu Terje Linnutaja 16 punktiga, Marit Õispuu oli teine 13 ja Signe Roos kolmas samuti 13 punktiga. 

Ladies Night Out by Casa Charlize viimase etapi tulemused

Finaali auhinnad tulid Büroomaailmast ja Don Simonelt. Palmerk tegi veinidegusteerimist ning Image Skincare tutvustas toidulisandeid ja kosmeetikat. Oli väga meeleolukas õhtu. Täname kõiki, kes vaatamata halvale ilmale olid kohal ja toetajaid ilusa auhinnalaua eest.

Naistesarja selle hooaja võitja kuni 36 HCP klassis Kairi Maidla

Hooaja kokkuvõttes teenis etappidelt kõige rohkem punkte kuni HCP 36 arvestuses Kairi Maidla, kes võitis sarja 7 punktiga. Etapivõidu eest sai 5 punkti, ehk viimase etapi võiduga muutus hooaja kokkuvõte drastiliselt. Teise koha sai kokkuvõttes Linda Kahro 6 punktiga ning kolmanda koha Birgit Vilks 5 punktiga

HCP kuni 36 naistesarja hooaja kokkuvõte 2021

Üle 36 HCP mängijate osas tuli hooaja kokkuvõttes võitjaks Terje Linnutaja, kes kogus kolmelt etapilt kokku 10 punkti. Signe Roos tuli 8 punktiga teiseks ja kolmanda koha sai hooaja kokkuvõttes Julia Mozberg 7 punktiga

HCP 36+ naistesarja hooaja kokkuvõte 2021

Täname väga sarja toetajaid Casa Charlize, Maria Galland'i, Minu Looduskosmeetika't ning Mari disaini, kes kõik andsid oma panuse, et lisaks võistlemisele oleks ka peale mänguringi mõnus ja huvitav naistega üheskoos huvitavatel teemadel teadmisi omandada ja mõtteid vahetada. 

Kõik uudised ...

GOLFBOX