GOLFBOX

 

Foto meie Uue Aasta võistlusest 2. jaanuaril 

Stone Course on avatud selle nädala neljapäeval ning uuesti pühapäeval. Reedel ja laupäeval on suletud - miinuskraade ennustab. 2020 mänguõiguseta golfaritel palume tasuda alates 1. jaanuarist mänguringi eest päeva green fee 35€, liikme külalisele on green fee 25€.

Stone Course mänguõiguse omanikel palume mänguringid registreerida Golfbox-is või saata teavitus (mänguringi kuupäev ja mängija nimi) See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

2020 mänguõiguseta golfaritel palume tasuda alates 1. jaanuarist mänguringi eest päeva green fee 35€ EGCC AS arveldusarvele EE39 7700 7710 0133 6510 märkides selgitusse mänguringi kuupäeva ja mängija nime. Klubiliikme külalisele, kellel endal on aktiivne mänguõigus olemas, on päeva green fee 25€. Kärud on sügisel/talvel klubihoone varju all ja kasutamiseks tasuta.

Kõige värskem info kas väljak on avatud või mitte, saab alati Golfboxist - kui broneerida laseb, olete teretulnud ja kui ei lase, siis pole mõtet Jõelähtmesse mängimise eesmärgil sõita, saate jalutada ilma keppideta lihtsalt ilusas looduses. 

 

Ilusaid talviseid mänguringe!

KONTAKT      See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.      +372 602 5290

Kõik uudised ...

GOLFBOX