GOLFBOX

EGCC HCP kolmapäevak on läbi hooaja kestev võistlussari, mis saab avalöögi kolmapäeval, 4. mail. Sel aastal on sarjas oluline muudatus – võistlusest saab osa võtta igal kolmapäeval ja valida, kas mängid Sea Course'il või Stone Course'il. Sari kestab maist augustini, finaal toimub 7. septembril.

Osalema ootame kõiki golfisõpru, kes saavad valida kolmapäeviti just talle sobiva kellaaja, väljaku, tiiboksi ja muidugi mõnusaimad mängupartnerid. Minimaalselt peab koos mängima kaks võistlejat, kes märgivad ja kinnitavad tulemuskaardi. Kui soovid ühel päeval teha mitu võistlusringi, teavita Caddiemasterit ja tasu iga uue võistlusringi eest.

Igal kalendrikuul läheb võistlusklassides arvesse üks parim tulemus Sea Course´il 18 rajal ja Stone Course´il 9 rajal. Võistlusklassis F (vt allolevaid võistlusklasse) läheb iga kuu arvesse kaks paremat Stone Course'i 9 raja võistlustulemust. Igakuiste tulemuste alusel koostame kalendrikuu pingerea ja hooaja kokkuvõttes lähevad arvesse kolme parema kuu ja finaalvõistluse kohapunktid.

Võistlus toimub WHS HCPI alusel kuues võistlusklassis:

  • A – löögimäng: mehed HCP ...–9,9
  • B – löögimäng: mehed HCP 10,0–19,9
  • löögimäng: mehed HCP 20,0–36,0
  • D – löögimäng: naised HCP ...–15,0
  • E – löögimäng: naised HCP 15,1–36,0
  • F – punktimäng: ühisklass HCP 36,0–54

Loe lähemalt võistluse juhendit

Stone Course'i 9 raja osavõtutasu on 5 €, Sea Course'i 18 raja võistlustasu on 10 €. EGCC hind kehtib neile, kel on 2022. aasta Stone Course'i ja/või Sea Course'i mänguõigus ning liikmemaks tasutud. Neile, kel mänguõigus puudub, on osavõtt erihinnaga: Stone Course'i green fee on 20 €, Sea Course'i green fee on 49 €. Osavõtutasu saab maksta enne igat etappi Caddiemasteris.

Igal nädalal kogutud stardimaksudest kujuneb hooaja lõpuks fond, millega toetame finaali korraldust. Pool kogutud summast jagame ära nn auhinnapotti, mille suurus on vähemalt 2500 €. Kokku on kuus võistlusklassi, mille klasside võitjad teenivad vähemalt 250 € mahus krediiti EGCC teenustele. Krediiti saab kasutada võistlustasudeks, mänguõigusteks või muuks vajalikuks. Võistlusklassi teise koha omanik teenib vähemalt 100 € väärtuses krediiti ja kolmanda koha omanik 50 € väärtuses. Kui osalejaid on rohkem, kasvab ka auhinnafond. Seega, kutsu kõik oma golfisõbrad võistlema!

Golfboxi kalendris on igaks nädalaks avatud registreerimine, kuhu saab end kirja panna:

Lisainfot saab EGCC Caddiemasterilt telefonil +372 6025 290 või e-kirja teel See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Kõik uudised ...

GOLFBOX