GOLFBOX

Maikuu viimasel pühapäeval peetud EGCC Anniversary Tournamenti võitsid löögimängus meestest Thor Erik Tikand 78 löögiga ning naistest Elizaveta Sofia Reemet 80 löögiga. Otsus võistlus edasi lükata reedest pühapäeva peale oli paljudele meelt mööda - ilm oli võistluseks suurepärane ning väljak sai kaks päeva kuivada, mis andis peale 10 päeva järjest vihma golfimängu nautimisele kõvasti juurde.

Lisaks parimatele löögimängu tulemustele selgitati võistlusgruppides parimad HCP löögimängus ja punktimängudes. Päeva ülivõimsalt parima tulemuse arvestades enda mängutaset tegi Eve Pärnsalu, kes võitis naiste kuni HCP 15 klassi tulemusega 66 netolööki ehk koguni -6! Ave Epner sai naistest teise koha +1 ning Lill Kangust +2 kolmanda koha. 

Mehed HCP kuni 10 grupp mängis tagatiidelt ning siin osutus parimaks Reigo Tomingas, kes võitis EGCC sünnipäevavõistluse tulemusega -1. Viljar Jorro sai HCP'd arvestades raja par'iga teise koha ja +1 oli Robert Weir kolmas. 

HCP löögimängu mängisid ka mehed HCP'ga 10-20 ning siin tuli võitjaks Toomas Laan -1, Henrik Staf oli teine ja Ardo Uudmäe kolmas mängides mõlemad välja HCP löögimängus raja par'i.  

Võistlusel oli ka kaks punktimängu klassi, kus võistlesid mehed HCP'ga 20-30 ning naised HCP'ga 15-30. Meestest oli võidukas 40 punktiga Heigo Soppe, kes edestas ühe punktiga Andri Schmidt'i ja kolme punktiga Priit Pärna. Naistest oli samuti võidutulemuseks punktimängus 40 punkti ja võidu võttis siin klassis sellel nädalal 12 aastaseks saav Annabel Kadak. 36 punktiga sai teise koha Liana Iila ning 33 punktiga tuli kolmandaks Kairi Luur. 

Lisaks korraldasime ka igal par3 lähimale lipule erivõistluse ning siin tegid päeva parimad löögid 5ndal rajal Rauno Pikk, 10 & 17ndal rajal Thor Erik Tikand ja 8ndal rajal Marin Lehtmets. Erivõistluste parimatele ning kõikide võistlusgruppide kahele parimale kingiti Bioderma auhinnakotid, mis sisaldasid rohkelt igapäevaselt vajalikke tooteid nii enesehoolduseks kui päikesekaitseks. Bioderma tooteid müüakse Eestis vaid apteekides ja Trendhouse kaubamajas. Lisaks said parimad ka voucherid nii Ideal Autole kui Big Green Egg'ilt. Ilu andis võistlusele juurde Anu Schmidti lilleseaded, mille samuti parimad naisvõistlejad said koju viia. 

Kõikide võistlusest osavõtjate vahel loositi ka hinnaline Big Green Egg grill, mille võitis Liia Jung! Lubasime saata Liiale grilli koos võistlusest osavõtjate nimekirjaga ja loomulikult ootavad kõik võistlejad küllakutset, et uut grilli testida! Sel korral ei olnud vajalik autasustamisel kohalolek, et loosiauhinda võita - täitsime sellega ka riigi poolt kehtestatud piirangut, et restorani täituvus ei tohi olla üle 50% ning siseruumides 120 inimese kutsumine on praegu veel ebamõistlik. Tore oli see, et kõik, kes võistlusel osalesid, said loosimisest seekord osa. 

Kõikide võistlusklasside võitjate vahel loositi ka eriti hinnaline auhind - 990€ maksev EGCC rinnamärk, mis on parimate Hearts Fine Jewellery kullaseppade poolt käsitsi valmistatud spetsiaalselt Estonian Golf Country Club jaoks. Märk on tehtud 14K / 585 proovi kullast ja seda kaunistavad looduslikud kvaliteetsed teemandid. Märk on käsitsi kaetud kuuma emailiga kasutades XIX sajandi tehnikat samamoodi nagu Karl Fabergé. Võitjate seast tõmmati välja Thor Erik Tikandi tulemuskaart, kes saab hinnalisele auhinnale järgi mina Tallinna Vanalinnas asuvasse Hearts Fine Jewellery salongi Uus tänav 7. 

Täname kõiki võistlusel osalejaid ja võistluse toetajaid - oli erakordselt ilus ja vääriline päev tähistamaks EGCC 16. sünnipäeva. EGCC võistluskalender on juunikuus tihe -  laupäeval, 5. juunil on Briti-Eesti Kaubanduskoja avatud võistlus, kuhu saab ennast kirja panna võistkondlikule võistlusele, mis on alati olnud erakordselt meeleolukas scramble formaadis mõõduvõtt. Järgmise nädala esmaspäeval on järjekordne 55+ etapp ning teisipäeval alustab meie selle aasta naistesari Ladies Night Out. Päev hiljem, 9. juunil mängime II etappi HCP kolmapäevakus ja nädala lõpus Alexander Boutique Open'it, kus on tulemas erakordselt suur auhinnalaud ning pidu 10nda raja kõrval püsti pandud telgis!

Head harjutamist ja näeme juba varsti järgmistel mänguringidel või võistlustel!

EGCC ANNIVERSARY TOURNAMENT 2020 TULEMUSED

Vaata tulevasi võistlusi ja tutvu võistlusjuhenditega siin

Kõik uudised ...

GOLFBOX