GOLFBOX

"Maailmas on vaid üks hing, kes vajab Sinu täit tähelepanu. See oled Sina ise."

Igal augustikuu ja septembrikuu esmaspäeval, teisipäeval ja neljapäeval saab klubihoone teise korruse massaažitoas väsinud keha ja vaimu turgutada traditsioonilise Hawaii Lomi Lomi massaažiga.

Lomi Lomi kasutab energia taastamiseks ja keha rahustamiseks kombineeritud massaažitehnikaid, reikit, õlisid ning mõnikord palve, hingamise ja tantsu elemente. Seda tuntakse ka kui armastavate käte massaaži. Selline nimetus aitab selgitada Lomi Lomi põhimõtteid – massaaž toimib õrnalt, kuid tänu pidevatele voolavatele liigutustele jõuab ka sügavalt lihastesse, võimaldades saajal lõdvestuda ja järele anda toitvale puudutusele.

Massaaži kestvus on kaks tundi. Massaaži broneerides arvesta juurde saabumise ja lahkumise rahulik aeg, ligikaudu 30 minutit.

Massaaži ajad: esmaspäev, teisipäev ja neljapäev
Hommikune ja pealelõunane seanss kella 10.30–12.30 ja kella 14.30–16.30
Massaaži hind: 100 €
Maksta saab sularahas ja ülekandega

Võta minuga ühendust ja lepime sobiva aja kokku:
Helen Sarapuu
Tel (+372) 56 28 5669
E-kiri: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Massöör Helen Sarapuu iseendast:
Olen naine, kes on teinud loomingulist tööd ligikaudu viisteist aastat ja ühel hetkel tundsin, et looming ilma kehalise voolamiseta pole päris see, mida soovin. Tunnen, et teadlik kontakt kehaga läbi inimese energia  loob väärtust inimesele, kes massaaži saab, ning samal ajal ka mulle endale. Energia ja kehaline kohalolu, rahu ja tasakaal – elu looming. See on minu kirg.

Kõik uudised ...

GOLFBOX