GOLFBOX

Nii mõnegi golfari jaoks on golfimaratonid aasta oodatuimad sündmused. Peale aastast pausi on EGCC golfimaraton tagasi ja traditsiooniliselt 42 rajaga! Mängime Stone Course'il 18 rada, Sea Course'il 18 rada ning Stone Course'il otsa rajad 1-6. 

Stardime alates kella 8st hommikul ning planeeritav mänguaeg on 9-10h. Vahepeal saab ka teha värskenduspausi DaVinci golfirestoranis. 

Mängime kahes grupis, kus HCP kuni 15 mängib HCP löögimängu maksimum skooriga ning HCP 15,1-36 mängib punktimängu ühes klassis. Registreerimine EGCC golfimaratonile lõpeb pühapäeval 21. juunil. 

Osavõtutasu koos toitlustusega on 99€, liikmetele, kellel on mänguõigus Sea&Stone Course'il, on osalemistasu 49€. Osavõtutasu sisaldab kogu päeva jooksul ka toitlustust nii enne mängu, mängu ajal kui pärast mängu. 

TUTVU JUHENDIGA 

BRONEERI SIIN

Kes kahtleb, kas broneerida, sellel on lihtne otsustada - pane ennast kirja! 9h väljakul heas seltskonnas läheb kiiresti ja saab mõnusa kogemuse võrra rikkamaks, kus tihtipeale mäng läheb oodatust paremini just lõpupoole. Hea võimalus enne jaanipäeva tervislikult golfiväljakul aega veeta! 

Kõik uudised ...

GOLFBOX