GOLFBOX

2022. hooaja Ladies Night Out by Casa Charlize I etapi võistlusklasside esikolmikud
Foto: Peep Tammemäe

17. mail toimus EGCC naistevõistluse sarja "Ladies Night Out by Casa Charlize" esimene etapp. Kui päeval oli Jõelähtmel olemine veidi sombune ja tuuline, siis esimesteks startideks tõmbas ilmataat kraade omajagu ülespoole, keeras tuuleiilid koomale ja vaprade võistlejate viimased rajad möödusid juba loojuva päikese soojade lehvituste saatel.

Kui Stone Course'i üheksa rada läbitud, ootas golfareid Jõelähtme Da Vinci Golfirestoranis aurav lõhesupp ja suussulav šokolaadikook. Seejärel oli aeg välja kuulutada võistlusklasside esikolmik. HCPI-ga kuni 15,0 jäi sel korral 43 löögiga kolmandaks Monica Pihlak (EGCC), teiseks tuli 37 löögiga Anu Uuemõis (EGCC) ja esikoha võttis kaks alla raja pari mänginud Riina Vettus (EGCC), kes tegi 34 lööki.

Võistlusklassis HCPI 15,1–35,9 oli kõige tihedam konkurents ja oli näha, et on käidud kevadel Stone Course'il kõvasti harjutamas. Alla raja pari mängis suisa üheksa naist. Sel korral oli vaja kolmandale kohale jõudmiseks teha 31 lööki ja mängida 5 alla raja pari ning sellega sai hakkama Estonian Golf & Country Clubi uus liige Ene Kuusemets. Teise koha sai Mari-Liis Ahven (EGCC), kes tegi 28 lööki ja mängis 8 alla raja pari. Esikoha võitis Eva Luite (EGCC), kes tegi 25 lööki ja mängis 11 alla raja pari.

Võistlusklassis HCP 36,0–54,0 mängiti individuaalset punktimängu ning vastavalt võistluse juhendile saab etapi võrdse tulemuse korral kõrgema koha madalama HCPI-ga mängija. Kolmanda ja teise koha omanikud said mõlemad 20 punkti, kuid sel korral jäi koha võrra allapoole kõrgema HCPI-ga Julia Mozberg Rae Golfiklubist, teise koha pälvis Rutt Kaasik (EGCC) ning esikoha võitis Kristi Kippa (EGCC) 23 punktiga.

Üheksa parimat said väärt kinkekotid hooaja toetajatelt Casa Charlize'ilt ja AW2 Architectsilt. Loosikastist leidsid omaniku kaks kinopiletit ning AW2 Architectsi ja Uni Mitsubishi Pencili toodetega kinkekoti.

Järgmine etapp leiab aset algselt väljakuulutatud kuupäevast nädalakese varem ehk 14. juunil algusega kell 17. Siis esitlevad tooteid ehete- ja kellapood Glanz & Glamuur, eriauhinnad paneb välja ökobioloogial põhineva nahakosmeetikabränd Bioderma.

Registreeri võistlusele Golfboxis

Ladies Night Out by Casa Charlize I etapi auhinnalaud ja sarja võidukarikas



EGCC naisteürituste sari "Ladies Night Out by Casa Charlize" toimub kord kuus teisipäeviti algusega kell 17.00. Sarja võistlused toimuvad maist kuni septembrini ja sel aastal on toetajateks Casa Charlize ja AW2 Architects. Pärast 9-rajast sõbralikku võistlust kas Stone Course'il või Sea Course'il ootab üllatusi täis õhtu Jõelähtme Da Vinci Golfirestoranis. Sarja võitja saab kingiks Tauno Kangro skulptuuristuudio valmistatud rändkarika ja maali "Golf teeb kauniks". Finaalvõistluse loosikast on auhindu täis, pealoosiauhinnaks on nädal Lexus NX-ga, mille paneb välja Lexus Tallinn.

Sari pakub suurepärast võimalust jätta selja taha päevasündmused ja veeta mõnus õhtupoolik. Sarja eesmärgiks on elavdada EGCC klubiliikmete suhtlust ja innustada ka tagasihoidlike sportlike ambitsioonidega naisi golfiväljakule tulema.

Oodatud on kõik vanuses 21+ golfi mängivad naised, sealhulgas HCPI 54 mängijad ja need, kelle jaoks on tegemist elu esimese golfivõistlusega. Võistluse etapid viivad golfirajale nii Stone Course'il kui Sea Course'il ning jätkuvad Jõelähtme Da Vinci golfirestoranis ühisel õhtusöögil.

Kõik uudised ...

GOLFBOX