GOLFBOX

EGCC Trophy 2021 võitjad Anneli Esken ja Janar Toomesso
Foto: Väino Valts

Juulikuu viimasel pühapäeval peetud EGCC Trophy võtsid Anneli Esken 81 löögiga ja Janar Toomesso 75 löögiga. Teist aastat järjest mängiti Trophy meeste klassides väljakult, kus avalöögialad olid nihutatud nii ette kui taha, mis pani paljud mängijad ebaharlikku olukorda ja andis võistlusele väikest lisapinget. 

Päeva parim duell oli EGCC endise kapteni Janar Toomesso ja Niitvälja golfiklubi praeguse kapteni Joel Rothbergi vahel, kus puhtas löögimängus olid kuni viimase rajani viigis, mõlemad tegid suurepärased avalöögid ning puttasid 18 rajal eagle'it! Võitjana väljus Janar, kes suutis kahe putiga raja lõpetada, Joelil tuli kahjuks kolm putti ning kaotuskurvastus mitte ainult Trophy võidu puhul vaid veelgi enam - kaotus Janarile, mis kindlasti on võistluse kaotusest veelgi hullem arvestades nende kahe omavahelist positiivset rivaliteeti aastate jooksul.

Tulemused olid muidugi uskumatult head üleüldiselt  - esikolmikusse mahtumiseks pidi ennast oluliselt ületama! Võistlusklassides mängiti HCP löögimängu ning mid-amatööridest meestest võitis oma klassi Innar Kõvask Niitväljalt kokku 63 netolöögiga! Lembit Veelmaa Ojasaare golfiklubist, kes mängis 64, tuli mid-amatöörides teiseks ja võitis ühtlasi ka seenioride +60 klassi arvestuse! Kolmanda koha sai mid-amatöörides Heinu Klaas 67 löögiga. 

Naistest mid-am'is tuli 67 löögiga võitjaks Kersti Klaas, Kristine Ross oli 68 löögiga teine ja kolmanda koha sai HCP löögimängus Anneli Esken. Naisseenioridest võitis Sirje Aaviksoo mängides välja täpselt enda taseme ehk HCP löögimängus raja par'i, Linda Kahro oli teine 73 löögiga ning Margarita Roos kolmas 74 löögiga. 

Meesseenioritest võitis juba eelpool mainitud Lembit Veelmaa, Jüri Kalda sai teise koha 67 löögiga ning Väino Valts oli 70 löögiga kolmas. 

Tundub, et EGCC Trophy on leidnud endale õige koha ja formaadi võistluskalendris, kus avalöögialade ümbermängimisega saab mängida väljakut, mis kindlasti ei ole kergem, kui tavatiidelt mängides. Järgmisel aastal mängime Trophyt lisaks meesteklassides ka naisteklassides erilistelt tiidelt siniste tiide slope'iga, kus saame mõned naistetiid viia tavapärasest tahapoole ning ka olemasolevatest naistetiidest ettepoole fairway'le, mida paaril võistlusel EGCC's oleme ka varasemalt teinud. 

Täname EGCC Trophy toetajaid Biodermat ning Next Golf'i, kes täitsid võistluse auhinnalaua. Pool hooaega on mängitud, kuid pool võistlushooajast veel ees. Next Golf'is saate abi nii svingi parandamiseks kui varustuse enda jaoks mugavamaks sättimisel - kasutage võimalust ning vormistage siiani ideaalne golfisuvi elu parimateks tulemusteks sel aastal.

BIODERMA on Prantsuse kosmeetikabränd, mida müüakse kogu maailmas. Bioderma laboratoorium ja kogu tootmine asub Prantsusmaal. Bioderma keskendub naha bioloogiale ja selle ökosüsteemile, et mõista naha toimimist ning pakkuda hoolitsust, mis sobiks igale nahatüübile. Bioderma tooted säilitavad, aktiveerivad ning taastavad naha loomulikke protsesse. Bioderma soov on „õpetada nahka ise toime tulema“. Eestis on Bioderma tooted müügil apteekides üle Eesti ning Tradehouse ilukaubamajas. 

EGCC TROPHY 2021 TULEMUSED

Janar Toomesso nimi läks EGCC Trophy karikale juba neljandat korda

Foto: Risto Ring

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX