GOLFBOX

Sügisel valiti meie golfiklubile uus president ja kapten, kes talve jooksul on kümneid tunde panustanud EGCC heaks. Klubi kapten Janar Toomesso sai nädalavahetusel ka Eestis golfiväljakul käe valgeks ning saadab tervitusi klubikaaslastele.

 

Tere kallid klubiliikmed,

2019 golfihooaeg on peaaegu alanud ja julgemad golfarid tuuliste ilmade kiuste esimesed golfiringid teinud.
Minu laupäevane avaring pakkus meeldiva üllatuse - greenid võimaldasid nii mõnegi birdie teha ja bogey päästmiseks tuli appi loodus, st tuule toega löödud hook on kõrgemast heinast endiselt leitav. Rada oli mõnusalt kuiv, suvegreenid avatud ja golfiringi ei seganud peale harjumatult külma ilma mitte midagi.
Soovitan kõigil kindlasti riietuda vastavalt meie laiuskraadil valitsevale temperatuurile. Üks müts lisaks sõbrale ja soe termos kaasa, siis suudab ka 18 rada rõõmsalt mängida.

Sellel aastal üritame väikeste sammudega klubi ikka paremaks teha ja seega oleks mul palve, et kui kellelgi on ettepanekuid seoses eelmise aasta võistluste korralduse, juhendite või mõnes muus teemas, siis palun oma ettepanekutest teada anda e-mailile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. järgneva nädala jooksul. Ma ei luba, et kõik soovid saavad rahuldatud, kuid analüüsitud ja parimad rakendatud, seda saab kindlasti.

Mõned sissejuhatavad teemad, mis meid seoses võistluste korraldamisega huvitaksid:
Arvamused võistlusklasside osas?
Võistlusformaadid? Mida eelistatakse?
Plaanis on sellel aastal mõni võistlus teha kallima osavõtutasuga, kuid selle eest rikkalikuma auhinna ja kvaliteetsema meelelahutusega. Kas poolt või vastu?
Kas meil on mõni võistlus või võistlussari puudu?
Kas soovitakse üldiseid hooaja edetabeleid (HCP, punkt, jne) näha?

Kindlasti võib kirjutada julgelt ka teistel teemadel ja ettepanekutel, kuidas meie ühist klubi paremaks muuta.
Suured tänud kõigile, kes on leidnud aega, raha või häid mõtteid EGCC paremaks muutmisel!

 

Parimat

Janar Toomesso
EGCC kapten

Kõik uudised ...

GOLFBOX