GOLFBOX

Pühapäeval, 25. juulil mängime EGCC karikavõistlusi ehk EGCC Trophy't, kus teist aastat järjest teeme väljaku eriliseks tiibokside muudatusega jättes samas väljaku pikkuse klubitiide pikkuseks, et mänguring läheks HCP arvestusse ning saaks arvestada ka klubitiide raskusastet tulemustes. Stardid on esimeselt tiilt alates kell 8:30'st. Kõikide mängijate vahel loositakse ka AEGAON hinnaline kell. 

EGCC Trohyl mängime erinevates vanuseklassides - Mid-Am naised ja mehed, Seeniorid +60 naised ja mehed ning üldine naiste ja meesteklass. Kui võistlusgruppi ei tule minimaalselt 5 mängijat, siis liidetakse klassid (nt juuniorid liidetakse meestega vms).

Naised mängivad võistluse punastelt tiidelt ning mehed erinevatelt tiidelt 5716m pikkust väljaku, kus kehtib klubitiide ehk kollaste slope. Rajad on allolevad:

Meeste tiid on märgistud väljakul eraldi ning neid saab proovida juba märgistatult alates 22. juulist. 

Kõikide osavõtjate vahel loositakse välja üks AEGAON hinnaline käekell. Kuna stardid on esimeselt tiilt, siis loosiauhinna võitmiseks ei pea kohal autasustamisel olema, kuigi oleks väga tore, kui loosivõitja saab kella kohe käe peale panna!

Võistlustasu on EGCC Trophy'l 79€, mänguõigusega liikmetel 49€, mis sisaldab ka võistlusjärgset toitlustust. Tutvu täpsema JUHENDIGA SIIN

REGISTREERI VÕISTLUSEL SIIT

Kõik uudised ...

GOLFBOX