GOLFBOX

Lexus NX

Finaali loosiauhinna peategelast Lexus NX-i saab mõnda aega klubihoone ees uudistada

Teisipäeval, 14. juunil leidis aset naiste võistlussarja Ladies Night Out by Casa Charlize teine etapp. Vihmariided ja -varjud jäid golfikotti, sest Jõelähtmel möödus õhtu ühegi piisata ja traditsiooniliselt oli tellitud auhinnatseremooniaks oranž loojuv päikesekera värvilise pilvemere taustal.

Sel korral viis võistlussari naised sõbralikult mõõtu võtma Sea Course'i üheksale rajale, misjärel koguneti restoranis, et keha kinnitada ja flight'ikaaslastega tuttavamaks saada. Võistluste korraldaja Peep Tammemäe tegi enne medalitesadu avalikuks ka eriti ahvatleva auhinna, mille pani välja Lexus Tallinn. Nimelt ootab 16. septembri finaali loosikastis üht õnnelikku nädal Lexus NX-ga!

Riina Vettus, Anu Uuemõis ja Ave Epner

Kui uus loosiauhind oli üle vaadatud ja üksmeelselt heaks kiidetud, kuulutati välja võistluse esikolmikud. HCPI-ga kuni 15,0 jäi sel korral 40 löögiga kolmandaks Riina Vettus (EGCC), teiseks tuli 39 löögiga Ave Epner (EGCC) ja esikoha võttis raja pari mänginud Anu Uuemõis (EGCC), kes tegi 36 lööki. Oma võidukõnes jagus Anul oma flightikaaslastele ainult kiidusõnu. Anu sõnul ei pea paika, et madala händikäpiga golfaritel justkui ei sobiks alustajatega koos mängida. Vale puha! Kaaslastelt cheerleader'i hüüdnime pälvinud Anu sõnul oli lõbus koos üheksa rada mängida. Üksteise innustamine ja pöidlahoidmine kuulub ju iga golfari varustuse hulka ning just kogenud mängijalt saab väljakul nõuandeid küsida ja eeskuju võtta.

Irina Nõlvak, Eha Luite ja Kairi Luur

Võistlusklassis HCPI 15,1–35,9 oli esikolmikusse pääsemiseks kõige tugevam konkurents. Võrdselt 33 lööki tegid nii Signe Roos (EGCC) kui Eha Luite (EGCC), kuid Ehal oli madalam HCPI ja sai sel korral kolmanda koha tulemusega -3. Teise koha sai Kairi Luur (EGCC), kes tegi 31 lööki ja mängis 5 alla raja pari. Esikoha võitis Irina Nõlvak (EGCC), kes tegi 30 lööki ja mängis 6 alla raja pari.

Jane Klavan, Terje Toomingas ja Rutt Kaasik

Võistlusklassis HCP 36,0–54,0 mängiti individuaalset punktimängu ja siin oli ka paar julget, kelle jaoks oli tegemist elu esimese golfivõistlusega. Aplaus! Kolmandaks tuli 18 punktiga Jane Klavan Tartu Golfiklubist, teise koha pälvis 19 punktiga ka esimesel etapil teiseks jõudnud Rutt Kaasik (EGCC) ning esikoha võitis Terje Toomingas (EGCC) 20 punktiga.

Auhinnalaud oli teisel etapil eriti lookas. Üheksa parimat said väärt kinkekotid hooaja toetajatelt Casa Charlize'ilt ja AW2 Architectsilt ning etapi toetajatelt Glanz & Glamuurilt ja Biodermalt. Loosikast oli samuti kinkekottidest pungil ja nagu Jõelähtmes kombeks, naeratas fortuuna neile, kes olid ürituse lõpuni kohal.

Vaata ka videokokkuvõtet EGCC Instagramis: @estoniangolf

Järgmine etapp toimub teisipäeval, 19. juulil ja tasub end juba kirja panna, sest oodata on sama kaunist õhtupoolikut uute mõnusate mängukaaslaste seltsis.

Registreeri võistlusele Golfboxis
Tutvu ka juhendiga

EGCC naisteürituste sari "Ladies Night Out by Casa Charlize" toimub kord kuus teisipäeviti algusega kell 17.00. Sarja võistlused toimuvad maist kuni septembrini ja sel aastal on toetajateks Casa Charlize ja AW2 Architects. Pärast 9-rajast sõbralikku võistlust kas Stone Course'il või Sea Course'il ootab üllatusi täis õhtu Jõelähtme Da Vinci Golfirestoranis. Võidukarikale lähevad kirja sarja võitjate nimed ja karikat saab imetleda klubihoones. Esikolmik saab kaela spetsiaalselt sarjale loodud disainiga medalid.

Finaalvõistluse loosikast on auhindu täis:

  • peaauhinnaks on nädal Lexus NX-ga, mille paneb välja Lexus Tallinn
  • Tauno Kangro valmistatud maali "Golf teeb kauniks".

    Sari pakub suurepärast võimalust jätta selja taha päevasündmused ja veeta mõnus õhtupoolik. Sarja eesmärgiks on elavdada EGCC klubiliikmete suhtlust ja innustada ka tagasihoidlike sportlike ambitsioonidega naisi golfiväljakule tulema.

Oodatud on kõik vanuses 21+ golfi mängivad naised, sealhulgas HCPI 54 mängijad ja need, kelle jaoks on tegemist elu esimese golfivõistlusega. Võistluse etapid viivad golfirajale nii Stone Course'il kui Sea Course'il ning jätkuvad Jõelähtme Da Vinci golfirestoranis ühisel õhtusöögil.

Kõik uudised ...

GOLFBOX