GOLFBOX



Esmaspäeval, 12. septembril leidis Sea Course'il aset EGCC 55+ tuur by Meukowi finaalvõistlus, kus sarja võitjateks krooniti oma vanuseklassis enim punkte kogunud osalejad. Koos lõppvõistlusega sai punkte koguda kuuel etapil, edetabelisse läksid kirja nelja parima etapi tulemused. Igal etapil jagati punkte kahekümnele paremale.

Igal etapil oli oma formaat, finaalis mängiti aga HCP löögimängu. Enne veel kui räägime üldvõitjatest, teeme kokkuvõtte ka finaalist. Meeste 55+ võistlusklassis sai etapi kolmanda tulemuse kirja Rein Leipalu 69 löögiga (-3), teiseks tuli Eno Saar 67 löögiga (-5) ja esikoha võitis Annes Sild 66 löögiga (-6). 65+ võistlusklassis lõid kolm meeest neli alla raja pari ja 68 lööki, kuid kõrgema koha said madalama händikäpiga mängija. Seega jäi neljandaks Tiit Järvekülg, kolmandaks Peeter Puskai ja teiseks Ülo Polli. Esikoha võitis Jaan Oruaas, kes lõi 64 lööki ja mängis kaheksa alla raja pari. Naiste 55+ võistlusklassis sai kolmanda koha Kersti Klaas 70 löögiga (-2), teiseks tuli Piia Sandla 69 löögiga (-3) ja esikoha võitis Edith Alliksoo, kes tegi 65 lööki ja mängis seitse alla raja pari.



Ja oligi aeg kõik punktid kokku lüüa ja selgusid 2022. hooaja parimad:

MEHED 55+:
1. Väino Valts, 98 punkti
2. Annes Sild, 96 punkti
3. Eno Saar, 93 punkti
Vaata tulemustetabelit

MEHED 65+:
1. Leho Aros, 104 punkti
2. Jaan Oruaas, 94 punkti
3. Tiit Villig, 83 punkti
Vaata tulemustetabelit

NAISED 55+:
1. Edith Alliksoo, 94 punkti
2. Monica Pihlak, 93 punkti
3. Marina Kruger, 92 punkti
Vaata tulemustetabelit

Õnnitleme võitjaid ja täname kõiki osalejaid! Suure tänu saadame ka teele sarja peatoetajale Meukowile ning finaali toetajatele Büroomaailmale, Balmerkile, Don Simonile ja kõikidele teistele, kes 2022. aastal sarjale kaasa aitasid. Ja kuigi 55+ sari on lõppenud, on meil kalendris veel mitu võistlust, kus mõõtu võtta.

VAATA KA:

Kõik uudised ...

GOLFBOX