GOLFBOX

Golfiakadeemia tegutseb täie hooga. Eelmisel nädalal toimus 2 esimest Green-Card kursust täismajale ja selle nädala kursusele on kohad taas täis. Paar vaba kohta on veel järgmiseks nädalavahetuseks, seega kutsuge oma sõbrad, tuttavad või kolleegid golfi juurde. Alustades täna saab hooaega maksimaalselt ära kasutada ning suve mõnusalt golfiväljakul veeta. Kursused toimuvad iga nädal reedest pühapäevani ja registreerimiseks saatke kiri See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.


Sellest nädalast käivitusid ka esimesed booster paketid, mis mõeldud neile, kes oma oskusi hooaja alguses lihvida soovivad. Suure huvi tõttu lisasime mai kuusse veel 2 boosterit - Egeti alustab esmaspäeval 18.mail kell 10.00 ja Enrico reedel 22.mail kell 16.00. Hinnad, ajad ja muu vajalik info leitav siit https://golfiakadeemia.ee/golfikool/booster2020/


Kellel soov väiksema intensiivsusega treenimist alustada, siis selleks sobib ideaalselt tavaline grupitreening. Uuest nädalast on need leitavad ka Chronogolfi äpist ning saab mugavalt ennast vabade kohtade olemasolul treeningule registreerida.


Ja kui kellelgi on veel lapsed jäänud koju igavlema, siis tooge nad värske õhu kätte:) Eesti Golfikooli noortegrupid on viimase nädalaga hooga paisunud, aga ruumi jagub ning vajadusel lisame juurde. Trennid on erinevale vanusele ning ei pea kindlasti muretsema varustuse pärast - kõik vajalik on meil olemas. Proovitreeningu saab ka täitsa tasuta ning rohkem infot treeningute kohta leiab https://golfiakadeemia.ee/golfikool/juuniorite-treeningud/

 

Klubimaja Pro-Shop on juba nädala avatud olnud ja paljud on uudistamas käinud. Uutest 2020 riiete kollektsioonidest on kohal Ping ja Callaway ning saabusid müüki ka Callaway 2020 golfikingad! Lisaks on sellest hooajast laienenud pallide valik, lisandus tuurimängijate viimase aja lemmik Bridgestone - kui sobib Tiger Woodsile, siis sobib ka meile:)


Kui aga soov fittida omale uus varustus, teha pisihooldus olemasolevale vms, siis astu julgelt sisse Exit Golf Pro-Shop’i rangemajas.

Kõik uudised ...

GOLFBOX