GOLFBOX



Pühapäeval, 4. septembril toimub EGCC Trophy by Coolbet, kus on samad lipupositsioonid ja tingimused, kui eelmisel päeval lõppenud ja kuus päeva kestnud seeniorite Euroopa meistrivõistlustel. Kolmandat aastat järjest teeme väljaku eriliseks tiibokside muudatusega jättes samas väljaku pikkuse klubitiide pikkuseks. Nii lähevad mänguringid HCP arvestusse ja saab tulemustes arvestada ka klubitiide raskusastet. Osalema ootame golfareid HCP-ga alla 36,0.

Registreerimine Golfboxis on lõppenud,
osalemiseks võta ühendust Caddiemasteriga.

Vaata ka: võistluse juhend

VÕISTLUSKLASSID
Mänguvormiks HCP-löögimäng ja võistlusklassid järgmised:

  • Mehed ja Mid-Am mehed
  • Naised ja Mid-Am naised
  • Meesseniorid 60+
  • Naisseeniorid 60+
  • Juuniorid U15


Meestele on eraldi löögimäng, kus osalevad automaatselt kõikide võistlusklasside meesmängijad. Naistele on eraldi löögimäng, kus osalevad automaatselt kõikide võistlusklasside naismängijad. Võistlejad mängivad 27 rada, Sea Course'il 18 ja Stone Course'il 9. Arvestama peab meeste kollaste klubitiide slope indeksit ja naiste punaste tiide slope indeksit.

Lisaks individuaalsele võistlusele saavad 
mängijad osaleda ka võistkondlikult. Igasse võistkonda kuulub kolm kuni neli liiget, kellelt läheb igal rajal arvesse kahe parema liikme punktimängu tulemus. Võistkonnaliikmed ei pea mängima ühes grupis, aga soovi korral on see võimalik. Korraldajad leiavad võistkonna ka neile, kes sel korral üksi starti tulevad.

AUHINNAD
EGCC ajaloolisele Trophy karikale graveeritakse parima löögimängu tulemuse teinud naise ja mehe nimed. Autasustatakse kõikide võistlusklasside kolme parimat võistlejat ja parimat võistkonda, väärika auhinnalaua eest hoolitseb Coolbet.

VÕISTLUSTASU
Võistlustasu EGCC klubiliikmele on 59 €, külalisele 99 €. Tasu sisaldab ka harjutuspalle ja kogu päeva toitlustust. Alates kella 7.00 on kõik võistlejad oodatud Jõelähtme Da Vinci Golfirestorani hommikupudrule. Suupisteid ja jooki saab Sea Course’i 5. ja 13. raja vahel asuvast kohvikust. Pärast võistlust ootab restoranis väärikas buffet-menüü.

AUHINNATSEREMOONIA JA MAALIOKSJON
Auhinnatseremoonia algab orienteeruvalt kell 19 restoranis ning selle raames toimub maalioksjon, mille tulud lähevad Jõelähtme kiriku orelifondi toetuseks.

Kõik uudised ...

GOLFBOX