GOLFBOX

Septembri viimasel pühapäeval heitlikes ilmaoludes mängitud Jõelähtme Golfiklubi karikavõistlused Edasi.org auhindadele võitsid meestest 78 löögiga Janar Toomesso ja naistest 87 löögiga Anneli Esken, kes play-off'is alistas Apawan Chingleki. Tegemist oli sellel aastal EGCC esimese võistlusega, kus mängiti Sea Course'i täispikkust ehk 6500 meetrit.

Meestest saavutas teise koha Taavi Truusa 81 löögiga ning kolmas oli Ken Marten Soo 82 löögiga. Naistest Järgnes Anneli Eskenile ja Apawan Chinglekile 88 löögiga Anu Uuemõis. 

Peet eraldi arvestust ka tagatiidelt mänginud gruppidel HCP löögimängus, mille meestest võitis Taavi Truusa tulemusega -4 ja naistest Apawan Chinglek raja par'iga. 

Võisteldi ka inimlikumatelt tiidelt - mid-amatöörid mehed mängisid 5700m pikkust väljakud ning 60+ vanuseklass 5300m pealt, naised mõlemas klassis tavapärast 5100m väljakut.

Mid-amatöörides tuli HCP löögimängus võitjaks Mart Maidesoo, kes sai netotulemuseks suurepärase -5 ja edestas teise koha omanikku Ando Okki ühe löögiga. -2 suutsid mängida kokku neli mängijat ning vastavalt juhendile saavutas kõrgema koha võistlusprotokollis madalama HCP'ga mängija, kelleks oli Tõnis Segerkrantz.

Seeniorite 60+ vanuseklassis tegi samuti suurepärase tulemuse -5 Vello Kahro. Tulemusega -2 saavutas teise koha Tiit Villig ning kolmandaks tuli Toomas Abner tulemusega -1.

Täname väga EGCC head partnerit Edasi.org, kes täitis kingikotid parimatele, millest jagus ka nii mõnigi veel õhtu lõppedes loosiauhindadeks.

EGCC TROPHY 2019 HCP LÖÖGIMÄNGU TULEMUSED

Hooaja viimane spordivõistlus Eestis golfis mängitakse 12-13. oktoobril, kui Stone Course'il kahe päeva jooksul mängitakse traditisoonilised 36 rada Links Championship'i. Võistluse maksimaalne osavõtjate arv on 48 mängijat, osavõtu kinnitamiseks tasub broneerida koht pigem varem kui ilmateadet jälgides jätta see viimastele päevadele.

LINKS CHAMPIONSHIP JUHEND

REGISTREERI SIIN LINGIL

Kõik uudised ...

GOLFBOX