GOLFBOX

Estonian Golf & Country Club'ile on tulnud erakorraline võistluse pakkumine, kuhu võetakse Euroopast kokku 8 erinevat tiimi, millest EGCC oleks üks. Garanteeritud tiiaeg ja võistlusring St Andrews Old Course'il, teine ring Carnoustiel ja kolmas Kingsbarnsil - sellest enam golfis paremaks minna ei saa...

The Links Invitational toimub järgmise aasta 13-17. aprillini. Paketis sisaldub lisaks golfile ka St Andrews hotel, millel on vaated The Old Course'ile ning ka Welcome Dinner ja Gala õhtusöök, mis korraldatakse Shakespeare Macbethist tuntud Glamis lossis. 

Lisainfot näeb allolevast broshüürist

THE LINKS INVITATIONAL info

Kellel võimalus ja soov osaleda, olge head ja saatke oma esialgne huvi EGCC juhatajale Hanno Kross'ile emailil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Vaatame novembri lõpuks palju huvilisi on ja loodame, et saame EGCC'st neljaliikmelise tiimi kokku esindamaks golfi kodus Eestit ja meie klubi Euroopa teiste tippklubide vastu. Huvi üles näitamisega ei teki veel kohustust osaleda. Huvilistega lepime detailid eraldi kokku.

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX