GOLFBOX

13. septembril mängime EGCC Trophyt, kus sel korral mängivad kõik mehed ühtedelt tiidelt - raja pikkus on 5800m, aga see koosneb erinevatest tiidest alates punastest lõpetades mustadega. Mäng läheb HCP arvestusse ja saab olema väga huvitav - rada tehakse selliseks, et lihtne ei ole, kuid samas annab võimaluse rohkematel mängijatel võistelda Trophy karikale nime saamise eest.

Mänguformaat on HCP löögimäng, aga esimesed kolm puhtas löögimängus saavad samuti karikad ja auhinnad. Võistlusklassid on mid-amatöörid, seeniorid 60+ ja juuniorid ning loomulikult ka naiste ja meeste üldklass. 

Testime võistlusega klubi MV'ste järgselt Gunnar Kobini esitatud ideed, kus klubis võiks selguda parim mängija ühest tiiboksist mängides olenemata vanusest. Saame vastuse, kas seenior, kes mängib 74 lööki, on parem juuniorist, kes mängib tagatiidelt tavaliselt 75 või 76 lööki.

Tutvu EGCC Trophy juhendiga siin

REGISTREERI SIIN LINGIL

Startide algusaeg sõltub mängijate hulgast ning see otsustatakse reedel. Andke registreerimisel teada, kui stardiajas on teil eelistusi. 

Naised mängivad EGCC'd Trophy siniste slope'i järgi, aga vaid 100m pikemalt, kui punastelt tiidelt. Pikemaks venitame kolmanda raja ning tõenäoliselt mõne par5'test. Meeste raja pikkus tuleb 5800-5600m piiresse ning mängime seda allolevalt (väikesed variantsioonid võimalikud olenevalt tuulest):

RADA TIIBOKS   RADA TIIBOKS
1 sinine   10 punane
2 kollane   11 kollane
3 tagatii   12 kollane
4 tagatii   13 sinine
5 tagatii   14 kollane
6 punane   15 kollane
7 kollane   16 sinine
8 kollane   17 sinine
9 kollane   18 sinine

  Tulge saage osa EGCC 15ndal sünnipäeva-aastal Trophy võistlusest, kus võistlusjärgselt nadime DaVinci alati häid maitseelamusi ja saame esmakordselt ennast võrrelda klubi parimatega, kes samadelt tiidelt mängides üritavad kindlasti ka enda elu mängu vormistada. Etterutates võib öelda, et kuigi väljak on meestel lühem, siis lihtsam see ei pruugi olla kui harjumuspärast väljaku pikkust mängides!

Kõik uudised ...

GOLFBOX